iltasyazilim
FD Üye
herşey bir çıkar uğruna ben erkek olduğumdan utanma durumuna geldim artık yazıklar lakin bunda toplumunda suçu war herkez şunal bir çıkayım şuna yapsam şuraya götürsem yazık ya afferdisiniz lakin milletin aklı uçkurunda yazık bize madem bu dek meğillisin bunu yol kenarlarında çok cüzi rakamlara yapan insanlar war biz bundan böyle özenti bir gençlik olmaya başladık avrupa bu durumdan kurtulmaya çalışıyor biz ise onalara benzemek için elimizden geleni yapıyoruz aşk bitio kutsallığı bozmayalım insan hayatında bir kişiye aşık olur fakat bir çok kişiyi sever ben aşık olduğum insanla beraberim ya siz kaç kişinin aşık olduğu sizin kaçıncı kere aşık olduğu insanla berabersiniz tipine kadar fiziksel açısına kadar değerlendirmeniz ne süre sona ercek yazık ben bunu farkına wardım umarım sizde warırsınız ben ce beklemek we onun aradığınız birey olduğunuza karar werdiğiniz anda aşk başlamıştır bakın hayat dağa güzel olucak inanın buna bende sewiyorum kaç kızla birlikte oldum derhal bir tane war we 1 yıl doldu lakin onu katiyen aldatmadım asla bir başkasına bakmadım çünkü sadakat we sewgi üzerine sabit bir daha alçak inşa war her ne olursa olsun bir birimizin gözlerine baktığımızda sewgiyi ışığı görüyoruz sena seni seviyorum we asla bırakmıcam seni bebeyim