Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bence aşk bitiyor . . .

bence aşk bitiyor . . .
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herşey bir çıkar uğruna ben erkek olduğumdan utanma durumuna geldim artık yazıklar lakin bunda toplumunda suçu war herkez şunal bir çıkayım şuna yapsam şuraya götürsem yazık ya afferdisiniz lakin milletin aklı uçkurunda yazık bize madem bu dek meğillisin bunu yol kenarlarında çok cüzi rakamlara yapan insanlar war biz bundan böyle özenti bir gençlik olmaya başladık avrupa bu durumdan kurtulmaya çalışıyor biz ise onalara benzemek için elimizden geleni yapıyoruz aşk bitio kutsallığı bozmayalım insan hayatında bir kişiye aşık olur fakat bir çok kişiyi sever ben aşık olduğum insanla beraberim ya siz kaç kişinin aşık olduğu sizin kaçıncı kere aşık olduğu insanla berabersiniz tipine kadar fiziksel açısına kadar değerlendirmeniz ne süre sona ercek yazık ben bunu farkına wardım umarım sizde warırsınız ben ce beklemek we onun aradığınız birey olduğunuza karar werdiğiniz anda aşk başlamıştır bakın hayat dağa güzel olucak inanın buna bende sewiyorum kaç kızla birlikte oldum derhal bir tane war we 1 yıl doldu lakin onu katiyen aldatmadım asla bir başkasına bakmadım çünkü sadakat we sewgi üzerine sabit bir daha alçak inşa war her ne olursa olsun bir birimizin gözlerine baktığımızda sewgiyi ışığı görüyoruz sena seni seviyorum we asla bırakmıcam seni bebeyim

Similar threads

Arkadaşlar Aşk mı Mantık mı ne olur takviye edin, çok kuvvet durumdayım İçinden tek başıma çıkamayacağım bir durumdayım Gerçekten fazla sewdiğim we ewlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım war çekicilik olarak çok güzel kafama tam yatıyor '' işte bu aradığım benzer '' diyebildiğim dek güzel Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
kadınlar icin aşkın anlamı, kadın icin aşk, kadınlar ve aşk,kadınlar icin aşkın onemi Kadın ve Aşk imageskadinlaricinask5ad7439f06eb0 Kadınlar icin aşk onemlidir, değerlidir Aşkını sahiplenerek yaşamayı seven kadın, aşk konusunda erkekten biraz daha duyarlıdır Ama ne yazık ki aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Aşıkların duası Aşık duası Aşk duaları ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Lakin o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni böylece bir insanla bulustur ancak benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Konu:Sanal Nimetin Kırıntıları Yazar:MaTi Cağımızın iletişim araclarından biri olan internet yaşamımızın vazgecilmez bir parcası haline geldi Bununla beraber bir cok şeyi sundu bize real (gercek) yaşamdan belki bize cok şeyi daha fazlasını sundu yada bize oyle geliyor oyle hissetmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Konu:Sanal Nimetin Kırıntıları Yazar:MaTi Çağımızın iletişim araçlarından biri olan internet yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi aynı zamanda bir çok şeyi sundu bize real (gerçek) yaşamdan olur ya bize çok şeyi daha fazlasını sundu yada bize pek geliyor pek hissetmek istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt