Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bencillik İle İlgili Hadisler

Bencillik İle İlgili Hadisler
0
166

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bencillikle İlgili Hadisler
Egoistlik İle İlgili Hadisi şerifler

Benliği Temizlemenin Yolu

Sahabeden Urve b Zübeyr ra anlatıyor:

Ömer b Hattab raı omuzunda su kırbası taşırken gördüm kendisine:

Ey müminlerin emiri bu size uygun değil dedim Bana:

Yanıma dışarıdan elçiler geldi sözlerimizi dinleyip itaat ettiklerini söylediler O esnada nefsime birazcık kendini beğenme ve büyüklenme duygusu geldi; onu bu şekilde kırmak istedim dedi ve kırbayı götürüp Ensardan ihtiyar bir kadının kabına boşalttı *

Similar threads

Bencillikle ilgili hadisler bencillikle ilgili ayetler bencillikle ilgili sözler “Yeryüzünde böbürlenerek yürüme Çünkü sen ne yeri yarabilirsin ne dağlara boyca erişebilirsin İsra 37 “Kul alçakgönüllü edince Allah Tealâ onu 7 kat göklere değin yükseltir“ Fevzü ’lKadîr “Gurur bele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Bencillikle İlgili Hadisler Bencillik İle İlgili Hadisi şerifler Benliği Temizlemenin Yolu Sahabeden Urve b Zubeyr ra anlatıyor: Omer b Hattab raı omuzunda su kırbası taşırken gordum kendisine: Ey muminlerin emiri bu size uygun değil dedim Bana: Yanıma dışarıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bencillikle ilgili hadisler bencillikle ilgili ayetler bencillikle ilgili sozler “Yeryuzunde boburlenerek yurume Cunku sen ne yeri yarabilirsin ne dağlara boyca erişebilirsin İsra 37 “Kul tevazu edince Allah Teala onu 7 kat goklere kadar yukseltir“ Fevzu’lKadir “Kibir bele bağlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
YÜCELMENİN BİRİCİK YOLU AHMET SAFA Rabbi'nin rızasını kazanmak, O'na tertemiz dönmek isteyen müminlerin en belirgin özelliği alçakgönüllülük Yok iken var edilmiş olduğunu, Her yönüyle Allah'a ait ve muhtaç olduğunu, O'nun yardımı yetişmezse hiç bir hayra ulaşamayacağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt