Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bende Ozledim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Bende Ozledim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ALT :wwwupluploadsbendeozledimdizisinezamanbasliyor12bendeozledimdizisinezamanbasliyor12ALT

Star tv ekranlarında başlaması beklenen yeniz dizilerden birisi olan Bende Ozledim merakla bekleniyorLeyla ile Mecnun dizisinin bitmesiyle birlikte yerine Star tv'nin yeni dizisi Ben de Ozledim geliyor Leyla İle Mecnun hayranları merakla bu diziyi bekliyorDizinin başlamadan bu kadar merak edilmesi beğenilecek eğlenceli bir dizi olacağınının kanıtı olsa gerekBende Ozledim dizisinin kadrosunda Leyla İle Mecnun dizisindeki oyuncular yer alacak

Bende Ozledim dizisinin ne zaman başlayacağını merak edenler icin hemen acıklıyoruz dizi 25 Ekim Cuma gunu Star tv ekranlarında olacakDizide izleyicileri buyuk suprizlerin beklediği konuşuluyor ve bu suprizler sır gibi saklanıyor bekleyip gorelim demekten başka birşey gelmiyor kimsenin elinden

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt