Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bende sorun mu var :)

bende sorun mu var :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar yaş 3007 de 19 yaşında olacam benim hiç sevgilim olmadı bu sıradan mi bide hayır denmekten korkuyorum ben türümün tek örneğimiyim acaba :d ( normal kız arkadaşlarım oldu

Similar threads

Arkadaşlar uzun bir yazı olcak lakin lütfen okumanızı istiyorum çok şiddet durumdayım Arkadaşlar 2 yıl önce okul seçiminden kaynaklandıgını düşünüdügüm bir sorunum var etrafımda ne beni soran merak eden ne konuşan arkadaşlarım ne sevgilim hiç birşeyim değil fakat okulda gördügüm mektep sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında 176 boylu 65 kilo bi erkeğim hayatımda hiç sevgilim olmadı şayet çok yakışıklı değilim fakat birsürü kızla iyi geçiniyorum ve bi türlü bişey olmuyo bide en büyük sorun mektep ortamı okulda bir kıza teklif etsem hemencecik dalga geçerlerki bende sevdiğim kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Arkadaşlar bende , büyük bir kısmı kız konularından olan mutsuzluk hali var Hiç keyfim yok 19 yaşındayım Üniversite 1 sınıftayım Şimdiye dek hiç sevgilim olmadı Sorun bende sanırım Keza iletişim konusunda keza de çekingenlikte sorun yaşıyorum İyi giyinirim , saçlarıma falan dikkat ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar benim derdim çok büyükkkk genede buna şükür fakat bu tasa benim sevgiliminde benimde psikolojisini kötü halde bozdu!! derdimize gelince sevgilim benden önce birisiyle görüşüyomuş lakin elektrik almıyomuş o kızdan kız onu fazla seviyomuş ve çok zengin bi kızmış sevgilim 27 yaşında ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt