Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar yaş 3007 de 19 yaşında olacam benim hiç sevgilim olmadı bu sıradan mi bide hayır denmekten korkuyorum ben türümün tek örneğimiyim acaba :d ( normal kız arkadaşlarım oldu
Arkadaşlar uzun bir yazı olcak lakin lütfen okumanızı istiyorum çok şiddet durumdayım
Arkadaşlar 2 yıl önce okul seçiminden kaynaklandıgını düşünüdügüm bir sorunum var etrafımda ne beni soran merak eden ne konuşan arkadaşlarım ne sevgilim hiç birşeyim değil fakat okulda gördügüm mektep sonrası...
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında 176 boylu 65 kilo bi erkeğim hayatımda hiç sevgilim olmadı şayet çok yakışıklı değilim fakat birsürü kızla iyi geçiniyorum ve bi türlü bişey olmuyo bide en büyük sorun mektep ortamı okulda bir kıza teklif etsem hemencecik dalga geçerlerki bende sevdiğim kıza...
Arkadaşlar bende , büyük bir kısmı kız konularından olan mutsuzluk hali var
Hiç keyfim yok 19 yaşındayım Üniversite 1 sınıftayım Şimdiye dek hiç sevgilim olmadı Sorun bende sanırım Keza iletişim konusunda keza de çekingenlikte sorun yaşıyorum İyi giyinirim , saçlarıma falan dikkat ederim...
arkadaşlar benim derdim çok büyükkkk genede buna şükür fakat bu tasa benim sevgiliminde benimde psikolojisini kötü halde bozdu!! derdimize gelince sevgilim benden önce birisiyle görüşüyomuş lakin elektrik almıyomuş o kızdan kız onu fazla seviyomuş ve çok zengin bi kızmış sevgilim 27 yaşında ben...
Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa
Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.