Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bende

Bende
0
121

Similar threads

imageskalanimol5b0b3b8537765 Bir Bahara Daha Erişmeden Ve Beni Sonbaharın Koynuna Bırakıp Gitme Ne Olur Beni Bana Bırakıp Seni Bana Bırakmadan Gitme Dudaklardan Cıkıp, Umide Konacak Bir Cift Guvercini, Boynu Bukuk Koyma Yadellerde Hayat Akıp Giderken Avuclarımdan Eğilip Yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
imagesbirdemethuzunbiraktibende5b0b39d129969 Bir Demet Huzun Bıraktı Bende Bana her bakışın aşk bulaştırdı uzerime, Senin icin umutlar buyuttum cocuksu duşlerimde, Sana gelirken yureğimde umut vardı Şimdi bir demet huzun bıraktın bende İlk yıkılışım değil bu, İlk hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
ozlemle ilgili şiirler, ozlem konulu şiirler, ozlem şiiri, ozlem iceren şiirler Biliyormusun ozlemim Biliyormusun ozlemim Guzel gozlu sevdiğim Ben yeşil bir bitkiyim Bitki suya nasıl muhtacsa Bende oyle acım sana Bitki konuşamaz susuz kalırsa İsyanını dokemez satırlara Sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
Ozlem şiirleri , Ozlem ile ilgili şiir şiirler,ozlemle ilgili şiirler, ozlem konulu şiirler, ozlem şiiri, ozlem iceren şiirler,en guzel ozlem şiirleri,kısa ozlem şiirleri Biliyormusun ozlemim Biliyormusun ozlemim Guzel gozlu sevdiğim Ben yeşil bir bitkiyim Bitki suya nasıl muhtacsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
OZDENETİM Sağa kır sola Ucle dortle Aynaya bak solla Ara gaz debriyaj Az sonra karşıda Şimdi tam gaz Yanıp sonuyor ışıklar Sarı siyah mavi beyaz Şekil şekil şekiller İri iri yazılar Kimi uyarıyor Kimi oneriyor Ceşitli bilgiler Yaya geciti Kesik oklu cizgiler Gecme yasağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt