Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
imageskalanimol5b0b3b8537765
Bir Bahara Daha Erişmeden Ve Beni Sonbaharın Koynuna Bırakıp Gitme Ne Olur
Beni Bana Bırakıp Seni Bana Bırakmadan Gitme
Dudaklardan Cıkıp, Umide Konacak Bir Cift Guvercini,
Boynu Bukuk Koyma Yadellerde
Hayat Akıp Giderken Avuclarımdan
Eğilip Yerden...
imagesbirdemethuzunbiraktibende5b0b39d129969
Bir Demet Huzun Bıraktı Bende
Bana her bakışın aşk bulaştırdı uzerime,
Senin icin umutlar buyuttum cocuksu duşlerimde,
Sana gelirken yureğimde umut vardı
Şimdi bir demet huzun bıraktın bende
İlk yıkılışım değil bu,
İlk hayal...
ozlemle ilgili şiirler, ozlem konulu şiirler, ozlem şiiri, ozlem iceren şiirler
Biliyormusun ozlemim
Biliyormusun ozlemim
Guzel gozlu sevdiğim
Ben yeşil bir bitkiyim
Bitki suya nasıl muhtacsa
Bende oyle acım sana
Bitki konuşamaz susuz kalırsa
İsyanını dokemez satırlara
Sadece...
Ozlem şiirleri , Ozlem ile ilgili şiir şiirler,ozlemle ilgili şiirler, ozlem konulu şiirler, ozlem şiiri, ozlem iceren şiirler,en guzel ozlem şiirleri,kısa ozlem şiirleri
Biliyormusun ozlemim
Biliyormusun ozlemim
Guzel gozlu sevdiğim
Ben yeşil bir bitkiyim
Bitki suya nasıl muhtacsa...
OZDENETİM
Sağa kır sola
Ucle dortle
Aynaya bak solla
Ara gaz
debriyaj
Az sonra karşıda
Şimdi tam gaz
Yanıp sonuyor ışıklar
Sarı siyah
mavi beyaz
Şekil şekil şekiller
İri iri yazılar
Kimi uyarıyor
Kimi oneriyor
Ceşitli bilgiler
Yaya geciti
Kesik
oklu
cizgiler
Gecme yasağı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.