iltasyazilim
FD Üye
Merhaba Arkadaşlar ben Alican size şu zor durumda kaldığım olayı açıklamak istiyorum ben 17 yaşındayım 19 yaşında bi knkm var adı kenan top sakallı fln baktığınızda 2223 görünür herneyse kenan bakırköyde sinir tedavisi görüyor birgün oraya bu arada bi kız yanında gelip oturabilirmiyim diye soruyor kenanda tabi buyrun diyormuhabbete başlıyorlar falan kız 22 yaşında kenana yaşını soruyor 19 diyo kızda dio fazla olgun gösteriosun fln numarasını veriyor kenana kız o günden beri bunun peşini bırakmıo defalarca msj atıo bunu arıo aşkım canım falan diyor kenan bunu bi şekilde başından salmak istiyo en sonunda açıyor telefonu kavgada vuruldum bacağımdan derhal hastaneye gidiyorumder ve telefonu kapatır daha sonra kenan bana dediki alican bu aradğında kenan kan kurumasına öldü falan bişeyler uydur beni öldü gibi göster falan dedi öyle böyle kıza msj attım kenan öldü falan dedim kan kurumasından böyle böyle dedim kız inandı ast o günden daha sonra kız artık bnle muhattab olmaya başladı daha sonra ertesi gün bana mesaj geldi ayşegülün telefonundan (yukarıda bahsettiğim 22 lik kız) şöyle diyordu mesajda ben ayşegülün kuzeni hale ayşegül intihara kalkıştı babası diğer hattını polise götürdüdediki ayşegül hastanede şuan durumu fazla fena lütfen uyandığında arayıp moralini birazcık düzeltirmisin falan dedi bnde birazcık düşündüm hazır dedim konuştuk falan ayşegülle sonra ayla bundan böyle bana dediki sen kaç yaşındasın falan dedim 17 oda 16 mış sonradan işte bende ona her zaman ayşegül nsl falan diodum sonra dediki ya ben seni merak ediorum ayşegülün yaptığı birincil deil dedi ona bişi olmaz dedi o kadar böyle bu bana cnm falan demeye başladı bundan böyle bitanem falan derken bu senden hoşlanıyorum dedi daha beni görmeden herneyse işte sonra bunla randevulaşma planladık planladığımız gün buna msj attım sen ayşegül olabilirmisin bana lütfen doğruyu falan söyle dedim bu şöyle diyordu mesajında sana hayır demeyi çok isterdim fakat sana olan duygularım ve hislerim reel bu değin yalanın içindeki arkasına sığınabileceğim tek gerçekkız dedi lütfen ara beni dedi sesini dinlemek istiyorum dedi lütfen dedi aradım işte dedi lütfen beni affet kulun köpeğin olurum 1 talih verdedi ne yapıcam bilmiyorum destek edermisiniz lütfen :S birazcık karmakarışık oldu ama inanın bu olayın ÖZET HALi kız 22 yaşında ve 1 defa evlenip 1 ay sonradan boşanmış + bnm yaşımın 17 olduğunuda biliyor ve ben bu kızın nasıl diyim ilişkiye girdiğini ve bunun öndeki kontak ayarlarında değiştirme yaptıklarını tahmin ediyorum