Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benden hoşlanıyor mu acaba?

Benden hoşlanıyor mu acaba?
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar;
Okulda bir kız arkadaşım var ve okul çıkışı hep birlikte gideriz güleriz egleniriz her şey cilalı fakat bana kesintisiz daha aşağı sınıflarla dolaşma,onla dolaşma bunla dolaşma felan diyorduGeçen gün selamlama vermemisim diye söylev yaptı noluyo dedim işte durumu anlattı çözdük en sonda otobüse yetismek için koşuyodum bunlarada hemen telaş edin otobüs geliyor dedimOtobüse bindim yine söylev aldı bana konusmadı benle,bende başka bir kız arkadaşımla yol her tarafında konuştumMegersem bu bana o kızla konustugum için kızmış,arkadaşı kıskandı heralde dedi seni bende niçin kıskanıyor fakat kıskanması için ortada bir şey yok fakat felan dedim en sonunda birisinin seni kıskanması için illa sevgili olmanız gerekmez falan biçiminde biseler dediBu kız başlarda bana dostum felan diyordu simdi böyle davranıyor sizce benden hoşlanıyor olabilir mi?

Similar threads

Selamlama Arkadaşlar ben böyle okulda herkesle konuşmaya çalışırım genel olarak böyle okulda 2 kelime konuşmuşluğumuz var fakat sosyal medyada bisürü konuşuyoruz onla böyle hergün nasılsın naber filan pek konuşuyoruz ben ona bi mesaj gönderdim seni seviyorum felan filan dedim sonrada demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Öncelikle hepinize merhaba, konuya şöyle başlıyayım ; Ben bir zamanlar farklı bir lisede okuyordum ve okulda popüler kişilerden birisiydim, hatta okulda bir çok kişiyle çıktım Sonra bir kız vardı ismi atıyorum X olsun, bu kız benden hoşlanıyordu adeta bütün okulun dilindeydi hatta benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba sevgili arkadaşlar, Benim bi sorunum vardı daha önce anlatmıştım size,bi kızı seviyrdm karşlksız ya sölicektim ya unutacaktım ben şiddet olanı seçip unuttumAma şuanki konumuz bu yok Benden 2 snf altta okuyan bi kız varBaşlarda hiç ama hiç dikkatimi çekmemiştiTaaa oysa bi yarışmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Okulda benzer sınıftayız ben tavır açmadan kendisi konuşma açıyor, aralıksız bana bakarken yakalıyorum tabii bende bakmıyorum bakıp yüzümü çeviriyorum Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu? Ben bambaşka bir kızdan hoşlanıyorum Gerçi bundan böyle o kadar fazlada hoşlandığım kız değil hevesim geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ben bi akrabamızın oğluna aşığım hemde sırılsıklam benzeri o da benden hoşlanıyor gibi ya da onu sevdiğim için bana o kadar geliyor nasıl hoşlandığını zannediyorsun derseniz ; normalde öylemi bilmiyorum fakat onun yanındayken fazla gülünç bol bol espri yapıyor ama azıcık da cool davranıyorMsn de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt