iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar tanısmamız bır fabrıkada oldu cok garıp aslında teyzesı bızım fabrıkada şefti annemde o fabrıkanın muduru gıbı bırseydı bende yazın orda calısıyodum yalnızca bır gun geldı bende tatilden donmusdum sevgılımden yenı ayrılmısdım ve yanımdakı arkadasımla paylasıyordum o benı dınlıyo ve benımle ılgılenıyodu bense ayrıldıgım ve sevdıgımı zannetıgım eskı sevgılımle yalnızca 1gun calısdıgı ıcın ertesı gun memleketıne dondu sonra teyzesı benden numaramı ıstedıgımı soyledı bende vedım dogal olarak sonradan msjlasmaya basladı benden hoslandıgına cok emın oldugum ıcın benımde yenı bırısını aradıgım ıcın bende ondan hoslanıyomus gıbı yaptım(sevgıme hıc karsılık bulamadıgım ıcın ona kıyamadım onun ıcın boyle bır sey yaptım) boyle dwm ettı ama yolda gorsem tanımam aradan 15gun gectı ben onun yanına gıttım doğrusu uzaklık cok uzakdı lakin bılmıyorum sevmedıgım bır kısı ıcın niçin boyle bır sey yaptım (çoğunlukla her zaman ben fedakarlık yapmaya severim) gıttıgım gıbı onu aradım ve bulusduk ben hala onu sevıyomus gıbı rol yapıyordum fakat sonra gercekden ondan hoslanmaya basladım gezıdık el ele dolastık fln lakin ben dondugumde benı aramamaya ve msj cekmemeye basladı(konturu değil bılıyorum ama caldırcak değin var lakin onu bıle yapmıyo niçin???) ben onu arıyorum ve cok manalı msjlar cekıyorum hala arıyorum ne msj cekıyo nede baska bır sey yapıyo uzakda oldugumuz ıcın bırbırımızı goremıyoruz(bulusmadan once ısteyen taraf oydu ama sımdı ısteyen taraf benım) benım mı denıyo guvenmıyo mu yoksa ınanmıyomu veyaa bana olan duyguları arzu mıydı?
kusura bakmayın bıraz karısık olmus olabılır ama gercekden ne yapmaya calısıyo ogrenmem yazım bana yol gosterın 17 yasında bır erkek olarak cok cagresızım
kusura bakmayın bıraz karısık olmus olabılır ama gercekden ne yapmaya calısıyo ogrenmem yazım bana yol gosterın 17 yasında bır erkek olarak cok cagresızım