Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benden kaçıyormu yoksa beni takmıyormu

Benden kaçıyormu yoksa beni takmıyormu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda kaliyodumsoruyanıt seklinde gidiyodudolayli yoldan iltifat da ettim +sen besiktaslisin dimi evet nerden anladin +en guzel kizlar besiktasli kizlardir ben guzel degilimki gibi bi konusmamiz oldukiz garip birazhic erkeklerle takilmiyokizlarla falan her zamangenelde ders calisiraslinda guzel bi kiz degil lakin seviyorum yapcak bise yok neyse biz konusurken ben naber diye msj attimcvp bile vermediben de unuturum dedim ama okulda her gun goruyorumunutamiyorumunutmak da istemiyorumnapicagimi bilmiyorumkonus falan diceksiniz fakat hic tek gormuyorum benden mi hoslanmiyo yahut ygslys mi kasiyo anlamadimelim kolum bagline yapmaliyim sizce NOT:TELEFONDAN GIRIYORUM KUSURA BAKMAYIN YAZI ICIN

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt