Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bengü "Anlatacaklarım Var" Yeni Albümü Çıktı !

Bengü "Anlatacaklarım Var" Yeni Albümü Çıktı !
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bengü Anlatacaklarım VarYeni Albümü Çıktı ! Bu konu; Bengü Anlatacaklarım VarYeni Albümü Çıktı haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, pop müzik şarkıcımız Bengü yılının son albümünü bugün piyasaya sürdü Anlatacaklarım Varadını verdiği yeni albümü bugün müzik marketlerinde oysa yerini aldı İşte albümle ilgili diğer bilgiler 1549255208 1549255208 benguanlatacaklarimvaryenialbumucikti5c57c22c98dddbenguanlatacaklarimvaryenialbumucikti5c57c22c98dddbenguanlatacaklarimvaryenialbumucikti5c57c22c98ddd DMC etiketiyle piyasaya sürülen albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Bengü, Nihat Odabaşının çektiği video klibiyle de yakında ekranlarda olacak Pop müziğin sevilen sesi Bengü, bir önceki albümünden bir buçuk sene sonra yepyeni bir çalışmayla müzikseverlerle buluşuyor Anlatacaklarım Var adını verdiği yeni albümünde; söz ve müziği Zeki Güner e ait olan Haberin Olsun ve Zarar Görmüş şarkılarına yer veren Bengü; bu şarkıların DJ Burak Yeter ve DJ Ufuk Akyıldız göre hazırlanan versiyonlarını da seslendirdi Toplamda 7 parçanın bulunduğu albümdeki bütün düzenlemeler de Mustafa Ceceli ye ait Bu albüm Bengü için farklı bir öneme sahip Ilk kere prodüktör koltuğuna da oturan Bengü Senelerdir edindiğim tecrübeyle bundan böyle kendi işimin patronu oldum Bu proje kendi prodüktörlüğümde çıkarttığım birincil proje, böylece çok daha fazla titizlendim Mustafa Ceceli ile de fazla eski dostuz ve yıllar daha sonra bu albümde buluşarak mükemmel bir meslek çıkardığımıza inanıyorum diyor Bengünün Anlatacaklarım Var albümünün çıkış parçası Haberin Olsun radyo ve müzik kanallarında benzer anda yayında olacak Albüm fotoğrafları ve video klibi için kendini Nihat Odabaşına teslim eden Bengü, şarkısının yanı sıra çarpıcı görüntüleriyle de kendinden laf ettirecek  

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt