Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bengu aşkım şarkısı sozu

bengu aşkım şarkısı sozu
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bengu aşkım sozleri
aşkım şarkı sozu Bengu
Aşkım Bengu sozleri
Bengu Aşkım şarkısının sozleri

Bengu Aşkım

Coştuk ancak tutmamız gerekirse
Aşk bize guvenirse
Mahcubuz konuşmayız
Soz gumuşse sukut altın neyse
Susmamız gerekirse gereğini yaparız

Herkes kendi derdinde
Mutsuz sevgi filminde
Senle ben haricinde
Sonunda benden biri var

Aşkım, bence sen bile şaştın
Cok guzel konu actın
Ne ozelsin onu sor
Hakikaten mi aşkım

Tarihi bile aştın
Bence yuzyılı aşkın
Boyle bir aşk gelmez zor
Hakikaten canım aşkım

Zordur seni bulmak
Aşka ait sorular sormak
Zordu ama oldu
Bugun herkes buna şahit burada

Aşkım var

Aşkım bence sen bile şaştın
Cok guzel konu actın
Ne ozelsin onu sor
Hakikaten mi aşkım

Tarihi bile aştın
Bence yuzyılı aşkın
Boyle bir aşk gelmez zor
Hakikaten canım aşkım

Similar threads

2019 bengu aşkım şarkı sozu bengu aşkım şarkı sozleri bengu aşkım şarkısı bengu 2019 aşkım şarkı sozu bengu 2019 aşkım şarkı sozu Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Bengu Aşkım Şarkısı Sozu Aşkım Şarkı Sozu Bengu Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız gerekirse gereğini yaparız Herkes kendi derdinde Mutsuz sevgi filminde Senle ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Aşkım şarkı sozleri Bengi 2019 Bengu Aşkım Şarkı Sozu Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız gerekirse gereğini yaparız Herkes kendi derdinde Mutsuz sevgi filminde Senle ben haricinde Sonunda benden biri var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bengü aşkım şarkı sözü bengü aşkım bengü aşkım şarkısı sözleri şarkı sözleri bengü aşkım şarkı sözü, 2011, sözleri, şarkıları, burada arkadaşlar Bengü'nün Aşkımadlı şarkısı, bu yaza damgasını vuracak olan şarkılar arasında yer alıyor Melek'lerim Biz de mekanicom olarak, Bengü'nün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Alişan 10 Numara 2019 Benim Aşkım sozu Alişan Benim Aşkım Şarkı Sozleri Her yeni sevgide eski aşkın gunahı vardır Terk edip gidende her kalanın bir ahı vardır Yere attığın aşkı opup alnıma koydum Yolundan donmez kurşun Bu sevdaya baş koydum Sende yok adalet yok bir merhamet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt