Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bengu Cesaret Şarkı Sozu

Bengu Cesaret Şarkı Sozu
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bengu cesaret şarkı sozleri 2019

Bengu Cesaret Şarkı Sozu

Yaşamışız bugune dek
Bize gore bardağın yarısı hep doluydu
Şimdi ben kendim icin soz veremem
Neler yakar icimi soyleyemem
Belki de biz iki farklı gezegendik
Bilmiyorduk onceden
Bu sefer hesaplar benden
Yedik ictik doyduk zaten
Ne tutar uc kuruşun lafımı olur
Bu kadar hukukumuz varken
Ustu kalsın hic acelesi yok
Aşk gider geri odemesi yok
Cok verdim ki defterini tutmadı
Senin o hesabın cetelesi cok
Bu sefer hesaplar benden
Yedik ictik doyduk zaten
Ne tutar uc kuruşun lafımı olur
Bu kadar hukukumuz varken
Ustu kalsın hic acelesi yok
Aşk gider geri odemesi yok
Cok verdim ki defterini tutmadı
Senin o hesabın cetelesi cok

Similar threads

Bengü Çetele Şarkı Sözü Bengü severler için, çetele isimli şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549253461 1549253461 bengucetelesarkisozu5c57bb59480b5bengucetelesarkisozu5c57bb59480b5bengucetelesarkisozu5c57bb59480b5Bengü Çetele Şarkı Sözü Güzeldi önceleri, kalpte taht kurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkı sozu Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı sozleri Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısının sozu İftihar et aşk ne halde eserinle iftihar et Bu cesaret bu asalet bende kalsın sen devam et Biter elbet kimde kalmış bende kalsın bu esaret Sen hesap et bunun cezasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2019 bengu aşkım şarkı sozu bengu aşkım şarkı sozleri bengu aşkım şarkısı bengu 2019 aşkım şarkı sozu bengu 2019 aşkım şarkı sozu Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Bengu Aşkım Şarkısı Sozu Aşkım Şarkı Sozu Bengu Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız gerekirse gereğini yaparız Herkes kendi derdinde Mutsuz sevgi filminde Senle ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt