Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bengü eleştirilere yanıt verdi: Anneliğime dokunmayın!

Bengü eleştirilere yanıt verdi: Anneliğime dokunmayın!
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
bengu_elestirilere_yanit_verdi_anneligime_dokunmayin_1639156195_7176.jpg

Annelik konusunda birtakım bölümün amacı haline gelen Bengü, kendisine gelen tenkitlere cevap verdi.

2018 yılında Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, 2019'da da kızı Zeynep'i kucağına almıştı. Bengü geçtiğimiz kasım ayında ikinci kere anne olmuştu. Dünyaya getirdiği oğluna da Selim ismini verdi.

Yeni yılı sahnede karşılayacağını duyuran Bengü'ye birtakım takipçileri reaksiyon gösterdi. "Yılbaşı gecesini konutta çocuklarıyla birlikte geçirmiyor, dışarıda geçiriyor" formunda gelen tenkitlere sonlanan müzikçi, Instagram sayfasında açıklama yayınladı:

"İzin almam gerekir miydi bilmiyorum fakat bu ve bunun üzere yorum yapan bayan dostlarıma toplu bir karşılık yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40'ımızı çıkardıktan sonra işime dönüyorum. Zira ben en sevdiğim işi yaparak, çalışarak, üreterek ve müzik söyleyerek memnunum. Ben memnunsam çocuklarım da keyifli. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin özel alanına girmesin! Nasıl anne olacağını en âlâ annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!"

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt