Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bengu - Guller Yanıyor..

Bengu - Guller Yanıyor..
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevdiğim ciceğim herşeyim
Ben senin canına koleyim
Oleyim bir iste sen ben bin vereyim
Seveyim bırak seni cok seveyim
Gomeyim başka aşkları cok derinlere
Bir tek sen, senin icin de ben

Sessiz ve gizlice akıyor
Bu yanmış hayallerin akı
Soğutmuyor kalbimi
İcin icin ağlayan gunahları

Guller yanıyor, kalbim kanıyor
Yarsız geciyor bu bahar
Gunler bitiyor, omrum geciyor
İcim kanıyor bu bahar

Similar threads

Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
imagesmusaftgulsahcekgitbebegimsarkisozu5adaefcb0e28b Bu şarkı sadece sevenler icin Seviyorum deyip sevmeyenler icin değil Sadece yurekten sevenler icin Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım yalnızım yalnızım Dondun gittin bir hoşcakal demeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Beyaz Show’da Cek Git şarkısıyla şohreti yakalayan Musa bu başarısını album yaparak taclandırdı ve albumunun ilk klibinide ''Cek Git Bebeğim''şarkısına cekti İşte Musa'nın Cek Git şarkısının sozleri: Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt