Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı sozu

Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı sozu
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkı sozu
Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı sozleri

Bengu Kalbi Olan Ağlıyor şarkısının sozu

İftihar et aşk ne halde eserinle iftihar et
Bu cesaret bu asalet bende kalsın sen devam et
Biter elbet kimde kalmış bende kalsın bu esaret
Sen hesap et bunun cezasını

Ne gitmeyi biliyor ne hakkımı veriyor
Tuzak dolu her yanım aşk acı
Ne gozyaşı tanıyor ne bir cozum buluyor
Fark eder mi kim soylemiş son lafı

Yalnız benim derdim değil
Cok fazla kaybeden var
Sonu gelmeyen aşklar gibi
Başka bir sonuc gorulmedi
Yine kalbi olan hep ağlıyor

Yalnız benim derdim değil
Cok fazla kaybeden var
Duygusuzluğa isyan gibi
Başka bir sonuc gorulmedi
Yine kalbi olan hep ağlıyor

Similar threads

Bengu Bengu Kalbi Olan Ağlıyor Bengu Kalbi Olan Ağlıyor Şarkı Sozleri İftihar Et Aşk Ne Halde Eserinle iftihar Et Bu Cesaret Bu Asalet Bende Kalsın Sen Devam Et Biter Elbet Kimde Kalmış Bende Kalsın Bu Esaret Sen Hesap Et Bunun Cezasını Ne Gitmeyi Biliyor Ne Hakkımı Veriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
2019 bengu aşkım şarkı sozu bengu aşkım şarkı sozleri bengu aşkım şarkısı bengu 2019 aşkım şarkı sozu bengu 2019 aşkım şarkı sozu Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bengu aşkım sozleri aşkım şarkı sozu Bengu Aşkım Bengu sozleri Bengu Aşkım şarkısının sozleri Bengu Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız gerekirse gereğini yaparız Herkes kendi derdinde Mutsuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Bengu Aşkım Şarkı Sozleri Bengu Aşkım Şarkısı Sozu Aşkım Şarkı Sozu Bengu Aşkım Coştuk ancak tutmamız gerekirse Aşk bize guvenirse Mahcubuz konuşmayız Soz gumuşse sukut altın neyse Susmamız gerekirse gereğini yaparız Herkes kendi derdinde Mutsuz sevgi filminde Senle ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt