Ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına almanın heyecanını yaşayan müzikçi Bengü, kızıyla bir arada çektiği pozu toplumsal medya hesabından yayınladı.
Müzikçi Bengü 4 aylık olan kızı Zeynep bebekleçektiği pozu Instagramdan yayınladı. Ünlü müzikçiye kızının yüzünü göster icmalleri geldi. Ünlü müzikçi bu karenin altına "Bu minik tarçınlı kurabiye ve ben sizlere ; baldan tatlı bir yıl diliyoruz!!" notunu düştü.
ZEYNEP BEBEĞE 1 MİLYONLUK TEKLİF!
Ana olduktan sonra reklam teklifleri almaya başlayan Bengü, 1 milyon liralık teklifi geri çevirmedi. Bengü, bir bebek giysi markasının yüzü oldu. 1 yıllık mukaveleye imza atan Bengü, 3 reklam sineması çekecek. 1 Ocak’ta yayımlanacak reklam sinemasında müzikçi, Kayahan’ın ‘E Bebeğim’ isimli müziğini seslendirdi.
İş kişisi Selim Selimoğlu ile Ağustos 2018'de nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep'i kucağına aldı. Tevellüt Acıbadem’de bulunan kişisel bir hastanede eksper tabipler tarafından gerçekleşti. Şimdilerde 1,5 aylık olan Zeynep bebekle fotoğrafını paylaşan Bengü imajında değişiklik yaptı. 40 yaşındaki müzikçi yeni içtimaî medya hesabından "Yeni saçlarım ve ben" notuyla paylaştı. Kısa vadede binlerce beğeni alan Bengü'ye iltifat dolu tahlil yağdı. Saçlarını sarıya boyatan Bengü'ye takipçileri "En şık anne" icmallerini yaptılar.
BENGÜ'DEN ANALARA TAVSİYELER!
Doğumdan kısa bir mühlet sonra sahnelere dönen Bengü, Yerküre Emzirme Haftası’nı bu bildiriyle kutladı:
"Bu hafta emzirme haftası...Benim de bebeğimi bu türlü omuzuma yatırıp derin bir nefes alıp şükrettiğim günlerden biri bugün...Doğuma hazırlanırken birçok detayı okuyup, araştırıp öğrenen ben; emzirmenin kıymetini altın harflerle manşetime yazarken, bu kadar kuvvetli bir yola gireceğimi bilmiyordum..."
"HEPSİNİ BEN DE YAŞADIM"
"Beni takip eden valideler az çok neler atlattığımı iddia ediyordur...Hepsini ben de yaşadım; yaralar oldum, ağladım, tepindim acıdan...Pes etmemeliyim dedim, etrafı, söylenenleri, berbat kişileri, herkesi bir kenara atıp bebeğimle kurduğum bağı büyütüp; o güçlü süreçten geçiverdim...Uzun uzun yazabilsem keşke lakin sanırım emzirmeyle de ilgili bir kısa medya çekip anlatmalıyım."
IKRAMLARI BAĞIŞLADI
Bengü; hem hamilelik devrinde hem de doğumdan sonra kendisine ikram edilen; gebe elbiseleri, bebek gereçleri, oyuncaklar, bebek sıhhat eserlerini 1000 ana adayına ikram ettiği öğrenildi..Bununla da yetinmeyen Bengü, 300 ana adayına da türlü armağanlar gönderdi.

VAKIFLA PAYLAŞACAK!
Bengü ana olduktan sonra kendisine bir firmadan gelen astronomik fiyatlı reklam teklifine de 'Evet' dedi. Bengü bu reklamdan gelen çıkarın yarısını da evlatlar için çalışan bir vakıfla paylaşacak.
Sağlıklı bir veladet sonrası uzun mühlet paylaşım yapmayan müzikçi, son olarak takipçilerine bir fotoğraf sunmuştu. Geçtiğimiz gün ise ünlü müzikçi veladet anlarına dair hazırlanan görüntüyü yayımladı.

TEVELLÜT ÖNCESİ FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI
Bengü, dün akşam saatlerinde tevellüt girmeden evvel ailesiyle olduğu bir defayı de toplumsal medya sahifesinden takipçilerinin beğenisine sundu.