Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

beni affetmiyor

beni affetmiyor
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bundan 25 yıl önce çıkmaya başladık ve 1 sene öncesinde benim onu aldattığımı öğrenince benden ayrıldı ben ise onu 1 yıldır hergün arıyorum hergün mesajlar çekiorum seviodun da niçin aldattın deemyin insanoğlu hırslı oluyo ve o üniversiteyi kazanıp aydın a gittiokul kapanıp tekrar geldiğinde burdura buluştuk ve her yerde birleştik ve kültürlü a okula staja gitti her yerde biz 2 hafta beraberdik taki dün öğlene değin minik bi kavgadan olmujyo fatih eskisi gibi olmuyo dedi o ufacık kavga bizi ayırmıştı 2 gün önce seni seviorum diordu lakin dün olmuyo demesi benbi yıktıkendimi minik düşürülmüş alay edilmiş hissediorum lakin onuda çok seviorum bana dün çektiği son mesajında ise şunu yazdı: şuan ne seni ne de başkasını istemiorum ilerde baştan sana döneceğimi de biliorum fakat beni nolur anla şuan olmuyo fatih istemioruym seni dedii ben ise yıkıldımsizce onu beklemeli yahut fazla sevmeme karşın onu unutmaya mı çalışmalıyım fazla zor olacağını bilsemde unutmalımıyım lütfen yardımcı olun 2 gündür çok kötüyüm dün gece sabaha değin uyuyamadım umarım durumu iyi açıklayabilmişimdir size

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt