iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar benim problemim büyük Hoşlandığım bir çocuk var bir senedir Onunla tanıştığımda benim sevgilim vardı O bana ondan ayrıldıktan sonra fazla muavin oldu beni hiç yalnız bırakmadı Beni hiç unutmaz mutlaka arar 5 günde birBizim okulda, tenefüslerde defalarca yanıma kazanç, gezeriz Annemle de mutlaka tanışmak istediğini söyledi birlikte oturduk nehir içtik Mesela bir gün bana benim onun için çok özel olduğumu, diğerlerinden farklı olduğumu söylemişti Hangi anlamda söyledi bilmiyorum ama ben onu kaybetmekten korktuğum için hiç adım atamadım Bir öteki kuşkum da kızlarla çoğunlukla arası iyidir, tabii bazı çok sevdiği arkadaşları vardır lakin onlarla da çok yakındır yani bana karşısında cana yakın mı yahut farklı mı davranıyor bir türlü kesin olamıyorum Cesaretsizliğimden yok, sahiden ya çıktıktan sonradan sorunlar yaşar ve ayrılırsak ve ben onun gibi iyi bir insanı da artık kaybedersem diye Ne yapacağımı şaşırdım ve bu sene lisede son senesi benimse daha liseyi bitirmeme iki yılım var Bana biriniz destek edin ya