Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
beni_birakma_dizisinin_esini_keiko_belir_yarar_gogus_kanserine_yakalandi_1577175713_5626.jpg

Ankara günlük dizisi Beni Bırakma'da Esin karakterini canlandıran Keiko Belir Yarar, göğüs kanserine yakalandı. Yarar, paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Beni Bırakma adlı günlük dizide rol alan oyuncu Keiko Belir Yarar, göğüs kanserine yakalandı. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Altay ile evli olan Yarar, hasta olduğunu ilk öğrendiği andaki duygularını paylaştı. Yarar, sözleriyle duygulandırdı.

h7OEr_1577175612_2435.jpg

"Şoke oldum. Öleceğimi değil, evladıma ne olacağını düşündüm. O daha çok küçük." diyen Yarar, "11 gün acil serviste kaldım. 12'nci gün yataktan kalkabildim. Zordu, hala da zor ama geçecek. Kızımın kokusu, en büyük sakinleştiricim. Dizi ekibi de hep yanımdaydı. 'Ne zaman kendini hazır hissedersen gel' diyerek iyileşip sete gideceğim umudunu verdiler bana." açıklamasında bulundu.

6ahJa_1577175660_4142.jpg

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt