Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beni Boyle Sev Dizi Muziği

Beni Boyle Sev Dizi Muziği
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Beni Boyle Sev Dizi Muziği sozleri

İsmini Orhan Gencebay'ın şarkısından alan Beni Boyle Sev Dizi muziğinin sozleri

Beni boyle sev seveceksen
Olduğum gibi goreceksen
Girme gonlume girme omrume
Ne dertliymiş bu diyeceksen

Sen dert nedir ne bilirsin
Sen gonlumde Kabe sen meleksin
Sen herşeysin
Sen umitlerimin tek kaynağı
Sen aşkın bence taa kendisisin

Sevme diyemem sev de diyemem
Sen de dertli ol diyemem

Kalbim senin gir gireceksen
Girme gonlume girme omrume

Gormedin mi gozlerimde
Bir mahkumun en son arzusunu hasretini
Gormedin mi gozlerimde
Seni cılgın gibi sevdiğimi

İster sevgi ol istersen kin
İsterdim benim ol benim

Kalbim senin gir gireceksen
Girme omrume girme gonlume

Similar threads

Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı SozU Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Beni boyle sev seveceksen Olduğum gibi goreceksen Girme gonlume girme omrume Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gonlumde Kabe sen meleksin Sen her şeysin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Orhan Gencebay Beni Böyle sev Bb F Beni böyle sev seveceksen Bb (d#) Olduğum gibi göreceksen Bb F Girme ömrüme girme gönlüme Cm F Bb Ne dertliymiş bu diyeceksen Bb F Sen dert nedir ne bilirsin D# Bb Cm F Bb Sen gönlümde kabe, sen meleksin, sen herşeysin Bb F Sen ümitlerimin tek kaynağı D#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Beni Böyle Sev Dizi Müziği sözleri İsmini Orhan Gencebay'ın şarkısından alan Beni Böyle Sev Dizi müziğinin sözleri Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sevgiliye En Guzel Sitem Sozleri Sitem Sozleri Sevgiliye Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi! Bir Su gibiydin, Gittin Boş Bardaklara Doldun, Ben Seni beklerken Sen Bir icim Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt