Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Boyle Sev Dizi Oyuncuları

Beni Boyle Sev Dizi Oyuncuları
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beni boyle Sev oyuncuları

TRT1 ekranlarında yeni başlayacak dizilerden birtanesi Beni Boyle Sevfragmanı yayınlanmaya başladı

Beni Boyle Sev dizisinin sır gibi saklanan oyuncu kadrosu sonunda belli oldu Beni Boyle Sev dizisinde Zeynep Camcı,Guven Kırac, Lale Mansur, Altan Gordum, Alper Saldıran, Erdem Akakce, Didem İnselel, Burcu Altın, Burcu Biricik, Bala Atabek, Meral Asilturk, Fatih Koyunoğlu ve Mert Turak gibi isimler de rol alıyor

Similar threads

Beni Boyle Sev Dizisi Hikayesi imagesbeniboylesevdizisikonusu5aefc82543734 TRT 1 ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak olan Beni Boyle Sev dizisi romantik komedi tadında bir dizi olacak Hayat devam ediyor dizisinin yapımcıları tarafından oluşturulan dizide İstanbul'da bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Beni böyle Sev oyuncuları TRT1 ekranlarında yeni başlayacak dizilerden birtanesi Beni Böyle Sevfragmanı yayınlanmaya başladı Beni Böyle Sev dizisinin sır gibi saklanan oyuncu kadrosu sonunda belirli oldu Beni Böyle Sev dizisinde Zeynep Çamcı,Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Alper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Beni Boyle Sev Dizisi Ne Zaman imagesbeniboylesevdizisinezamanbaslayacak5aefc8679abd4 Dizi atağında TRT'de kolları sıvadı Fragmanlarını yayınlamaya başladığı Beni Boyle Sev dizisi romantik komedi tadındaki konusuyla izleyicileri ekrana bağlayacakmış gibi gorunuyor Zeynep Camcı, Alper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Beni Boyle Sev Dizisi Neden Yayınlanmadı? imagesbeniboylesevdizisinedenbaslamadi5aefc8ea85518 TRT'nin merakla beklenne dizisi Beni Boyle Sev 4 Şubat Pazartesi gunu başlayacaktı Diziyi izlemek icin TRT 1 kanalını acan izleyiciler ben de dahil bir surprizle karşılaştık Dizi yoktu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Beni Böyle Sev Dizisi Oyuncu Kadrosu Beni Böyle Sev dizisinin sır gibi saklanan oyuncu kadrosu sonunda muhakkak oldu Beni Böyle Sev dizisinde Zeynep Çamcı,Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Alper Saldıran, Erdem Akakçe, Didem İnselel, Burcu Altın, Burcu Biricik, Bala Atabek, Meral...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt