Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Boyle Sev Dizisi Konusu

Beni Boyle Sev Dizisi Konusu
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beni Boyle Sev Dizisi Hikayesi

imagesbeniboylesevdizisikonusu5aefc82543734

TRT 1 ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak olan Beni Boyle Sev dizisi romantik komedi tadında bir dizi olacak Hayat devam ediyor dizisinin yapımcıları tarafından oluşturulan dizide İstanbul'da bir universitede okuyan genclerin yaşadıkları anlatılacak

Zeynep Camcı, Alper Saldıran, Guven Kırac, Lale Mansur, Altan Gordum, Erdem Akakce gibi başarılı isimlerin yer alacağı dizinin ne zaman başlayacağı henuz belli olmasa da TRT'nin dizi atağı başarılı olacak gibi gorunuyor

Similar threads

Beni Boyle Sev Dizisi Ne Zaman imagesbeniboylesevdizisinezamanbaslayacak5aefc8679abd4 Dizi atağında TRT'de kolları sıvadı Fragmanlarını yayınlamaya başladığı Beni Boyle Sev dizisi romantik komedi tadındaki konusuyla izleyicileri ekrana bağlayacakmış gibi gorunuyor Zeynep Camcı, Alper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Beni Boyle Sev Dizisi Neden Yayınlanmadı? imagesbeniboylesevdizisinedenbaslamadi5aefc8ea85518 TRT'nin merakla beklenne dizisi Beni Boyle Sev 4 Şubat Pazartesi gunu başlayacaktı Diziyi izlemek icin TRT 1 kanalını acan izleyiciler ben de dahil bir surprizle karşılaştık Dizi yoktu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Beni boyle Sev oyuncuları TRT1 ekranlarında yeni başlayacak dizilerden birtanesi Beni Boyle Sevfragmanı yayınlanmaya başladı Beni Boyle Sev dizisinin sır gibi saklanan oyuncu kadrosu sonunda belli oldu Beni Boyle Sev dizisinde Zeynep Camcı,Guven Kırac, Lale Mansur, Altan Gordum, Alper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Beni Böyle Sev Dizisi Hikayesi TRT 1 ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak olan Beni Böyle Sev dizisi romantik komedi tadında bir dizi olacak Yaşam devam ediyor dizisinin yapımcıları tarafından oluşturulan dizide İstanbul'da bir üniversitede okuyan gençlerin yaşadıkları anlatılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Beni Böyle Sev Dizisi Neden Yayınlanmadı? TRT'nin merakla beklenne dizisi Beni Böyle Sev 4 Şubat Pazartesi günü başlayacaktı Diziyi izlemek için TRT 1 kanalını açan izleyiciler ben de dahil bir sürprizle karşılaştık Dizi yoktu ve yayınlanmadı Sonrasında araştırınca gördüm oysa dizi acayip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt