Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Herkese selamlar öncelikle
Daha önce konu açmıştım yaşadıklarımı yazmıştım buraya
http:www2019comaskdoktorunuzmhikayemhtml
Bu anlattıklarımdan sonradan hiç bi kızla yakınlık kuramadım,ısınamadım
Kendimi işe güce verdim ama yaptığım hiç bir şeyden tutku alamıyorum çevremdeki kızlar samimi...
Arkadaşlar dün öğrendim Sanıyorum fakat: %99 aldatıldım Aldatılmadan önceki anılarımı yazmıştım Fakat yine de yazayım
(1 Hafta Önce Perşembe Görüşüldü İyi Anlaşıldı Zıt giden bir şey yoktu) Son gün soğuk davranmaya başladı Hiç aşkım demedi
(1 Hafta Önce 01:30) Daha Sonra Telefonda konuştuk...
Sıradan Sozler facebook
2019 Sıradan Sozler kısa
Yarınıma seninle gitmek icin bekliyorum seni hadi ac kalbini al beni gotur sevginle
oksuz bir sevdanın garip insanıyım kurtar beni seni bekliyorum
karşılıksız bırakma kalbimin ateşini sondurme hayataki umutlarımı
okadar guzel...
Kısa Sıradan Mesajlar
En Guzel Sıradan Mesajlar
Bir Sıradan insanım Sadece Tek ozelliğim Seni Sevmem Seni tanımam Ve Seninle Yaşamak İsketiklerim
Ben Yalnız Ve Sıradan Bir insan Olsamda Sen Hep Aklımda Ve Sıradan Olna Benliğime Anlam Katacaksın Sevginle
Seni beklerken...
2019 Banal Sözler kısa Bayağı Sözler facebook 2019 Basmakalıp Sözler kısa Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda siz sevgili üyelerimizle ve bizden basmakalıp sözler isteyen misafirlerimiz ile yılın en hoş kısa basmakalıp sözlerini paylaşıyoruz 1549104087 1549104087...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.