Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Dost Olarak mı Seviyor yahut Hoşlanıyor mu ?

Beni Dost Olarak mı Seviyor yahut Hoşlanıyor mu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar okuldan bi kız var yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz lise 1 de aynı sınıftaydık ben o zmn içine kapanık biriydim onun da çıktığı vardı sonradan bölünmüş Lise 2 de ben birazcık açıldım msn de kesintisiz bana o yazıyodu Ama bambaşka sınıflardaydık daima bana alaka gösterdi ben her zaman yalnız kalmak isterken yanıma geliyodu Bu yıl da aynı sınıftayız yazın çalıştığı yere falan gittim onun da hoşuna gitti sohbet ettik falan okulda da aralıksız bana ilgi gösteriyordu Takriben 2 hafta mesajlaştık Ama benim fazla arkadaş canlısı 2 arkadaşımla çıkmıştı Ben de ona açılamıodum bi türlü çünkü arkadaşlarımın ikisi de onu seviyodu Bu sene tam ona açılmayı düşünüyodum aradaki engellerden nedeniyle azıcık da çekingenlik var ben de yapamadım O diğer biriyle çıkmaya başladı ve bana hala msj atıyo ve hala benimle ilgileniyo derste sürekli bana sesleniyo nabıosun arkamdaki sıraya varmak istiyo ama çocuklar kalmıyoŞu anda çıktığı da war
Ne Yapmam Lazım? Yardımlarınızı bekliyorum bilhassa bayan arkadaşlar

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt