Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beni Kabul Eder misiniz Ya Resulullah?

Beni Kabul Eder misiniz Ya Resulullah?
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sana doğru ucup gelsem,şu gunah dolu kalbimle birlikte beni kabul eder misiniz Ya Resulallah ? Adım adım dahi
olsa huzurunuza doğru gelsem huzurunuzda kabule şayan olarak gorulur muyum Ya Resulallah ? Damla damla gozyaşı
dokerek yolunuza revan olsam,sinemdeki aşkımı gozyaşlarımla sulasam,dilime yansıttığım salavatı şerifelerimle
size gelsem herşeyime rağmen,gunahlardan oturu kabuk bağlamış kalbimle birlikte bolukporcuk olmuş ruhuma
rağmen beni kabul eder misiniz Ya Resullah ? Kabul eder misiniz ?

Soz verip de sozumde sadık
olamayaşıma rağmen,gunde bilmem kac defa sozumden donuşume rağmen,hayallerimi soldurma girişimlerine seyirci
kalmış olmama rağmen,nefsimi bir turlu ıslah edememiş;terbiye altına alamamış olmama rağmen,sıratı mustakimi
bir turlu yakalayamamış olmama rağmen,gul kokusuna karışıp gidemeyeşime rağmen,şeytana hic utanmadan davetiye
mektupları gondermiş olmama rağmen,Allahımızın rahmetini hafife almış olmama rağmen,rahmetinden guc alarak
gunaha gulerek gitmeme rağmen,zihnimi yabancı hayallerle kirletmiş olmama rağmen,hayallerime sıkılan
kurşunlara kalbimi perde yapmamış olmama rağmen,isminiz anılınca kanayamayan kalbime rağmen,edebten mahrum
hallere duşumeme rağmen,haya perdemi yırtıp atmama rağmen,yoluna hasret gullerini edebine uygun bir şekilde
serememiş olmama rağmen ,o mubarek isminizi layıkıyla taşıyamamış olmama
rağmen,taşıdığınız değerleri
hahkıyla temsil edememiş olmama rağmen,aileme himet gibi ali bir mefhumu şu ana kadar bir turlu anlatamamış
olmama rağmen,tesettur muzdaribi ablalarımın dertlerine derinden ortak olmayı bir turlu başaramamış olmama
rağmen ,gul kokularını gule vabeste ve gule teşni gonullere surmede ihmalkar davranmış olmama rağmen,adın
anılınca selam icin kıpırdatmadığım dudaklarıma rağmen,size hakkıyla ummetlik edememiş ve bunun acısını da
derinden duyamamış olmama rağmen beni kabul eder misiniz Ya Resulallah ? Beni affeder misiniz Ya Habiballah
? Beni de ummetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyullah ?

imagesbenikabuledermisinizyaresulullah5ad2fd763968d​