beni kaçırsana aşkımm seni kaçırıcam ben kaçır akşama balkonda bekle beni nurşen kaçır onu demiştik kızım kaçır takıldı yeniden bu ceylan seni salı kaçırıyorum! +aa aşşşkımmm salı olmaz salı salllanır hazır çarşamba aaaa olur mu hiç aşkımm çarşambaa çarşafa dolanır aa +peki o vakit perşembe şeyy ııımm aşkım perşembe perişanlıktıııaır! +aşkımmm ! cuma sonn amaaaaaa aşşşkuım cuma kutsal gün +CEYLAANNN seni kaçırıcam diye aklımı kaçırdım *seni kaçırcam kız annemi de kaçırman lazım o vakit *anne ni mi evet ben annemsiz bi yere gidemem *ailecek kaçırayım istersen ah aşkım ne hoş olur, süpersin sen , seni çok seviyorum ayşe seni kaçırıcam hadi kaç gel? nerden çıktı kamil hemen bu ya okeye dördüncü bulamadık kaçırırım oynarız yarın dönersin hayvansın kamil kaçırmak üzereyim * sahimi ? derhal şimdimi seni yok ayten keçileri * ya çağrıda bulunmak benim yerime keçiyi tercih ediyosun yeterrr * ya çağırmak keçiden sonradan bide yeter var kaçırcam seni aşkım * fakat pembe ipli çuvalla olsun laf kaçırcam seni nalan * kaçıramazkiiiiii kaçıramazkiiiiiiiii gaza getirmeye egzersiz nalan daha zamanı var Leyla seni kaçırabilirmiyim? + Altına mı uehuehe Allah belanı versin Körpecan bana kaçarmısın? + Kaçabilirim ama saklanamam nası yani kaçırıcam seni ayten anca otobüsü kaçırırsın sen Ayten hazırlan akşama kaçırcam seni! Ne kaçırıyon Nuri tavuk mu kaçırıyon ? Kaçırmiyim mi Ayten kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan Nuri Ayten hazırlan yarın kaçırıcam seni! Cuval buldun mu ? beni neyle bogucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış! Kaçırmıyorum hazır kes!