Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

beni senden uzaklaştıran birisi var mı?

beni senden uzaklaştıran birisi var mı?
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
beni senden uzaklaştıran birisi var mı? binlerce kez yaşanmış aşk maceraları ve sensiz duramayan biri acilen seni istemeyen, istemedikçe olamayan biri binlerce kere yaşanmış aşk macerları ve sensiz olamayan biri şimdi sen istesende dönemeyen, dönmesede seni sayıklayan biri söyle bana bu dünyada birisi var mı? seni bana unutturacak birisi var mı? bi defa yalansız ol ve söyle bana; senin gibi ihanet etmeyecek, kir sürmeyecek aşkımıza aniden gitmeyecek birisi var mı? dünya ne halde, ben ne halde yalanların bir yerde, ben bir yerde sen bir yerde, o yer nerde ve derhal söyle o yerde beni değiştiğin birisi var mı? sen beni ateşlere attın elini değirmedin, sürmedin o kibar ellerini çıkarmadın sen beni ilgisiz saplantılarına değiştin sen kendinde yarattığın canavara kendini öldürttün kim mutlu? sen mi ben mi kim daha mutsuz? sen mi ben mi kim iyi oldu şu anda? sen mi ben mi bu değin yangından meydana çıkan benmi yandım, sen mi! acilen söyle bana şu anda söyle fakat bilmediğim herşeyi bileyim şu anda söyle ama bana beni senden uzaklaştıran birisi var mı? devamı uzun bir eziyet bu şayet birazdan bitecek dur durak bilmeyen saplantılarına yenilmiş bir aşkın ızdırabı derhal söyle bu ızdırabı senden başka dindirecek birisi var mı? alinti  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt