Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Sensiz ... Beni Bensiz Birakma.

Beni Sensiz ... Beni Bensiz Birakma.
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kelamı alarak kendinden gayrı beklentisi kalmayan olarak gelebildimse geri cevirmeyeceğindendir

Geriye donmek olumden ote bir korku Olum icin diyecek cok soz var ya geri donmek icin? Beni geri dondurme –A Yarim?

Bahar geldi diye ettiğim isyandan kelimelerimi duşman eylediğim guneşten Yakıcı adaletten cok serinliğinin ve cemalinin uzaklığından sana sığınırım Geriye donecek yol bırakma gayrında Senden başkasına cıkmasın yolum yolsuz kalmayayım

Topu topu iki huzun yaması birde emanetinle zorluyorum kapını kapın yuzume değse huzur buluyorum Rabbim beni onemsedi! sesimin sahibi ol Yarim sesim sana meftun soluklansın

Ellerimi acayım ellerim dolusu dua olsun gonlum Gonlumu acayım icinden sen dokul beni goren nurundan nasiplensin Bana bir ben goster; icinde sen olsun beni geri cevirme beni yolsuz beni huzunsuz beni sensiz bırakma!

amin

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt