Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni sevdiğini hissetmiyorum

Beni sevdiğini hissetmiyorum
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar
Yaklaşık 2 aydır bir kızla konuşuyorum 23 haftadır da sevgili gibiyiz Problem şurada Onun beni sevdiğine dair en küçük bir muhabere göremiyorum Tamam yanıma geliyor, bazen birincil mesaj atıyor, ilişkimiz olduğunun da farkında olan beni arkadaşı olarak görmüyor Daha önce erkek arkadaşı olmamış ve başlarda çok utanıyordu ama büyük oranda aştık Geçen konusunu açtım beni sevdiğine dair hiç bir göze çarpan vermediğinin Güven sorunu olduğunu ve sevgisinin tam oturmadığını söyledi Bilmiyorum baştan sevmeyen biri daha sonra sevebilir mi sizce? Önceki buluşmamızda öpmeye yeltendim ama yüzünü çevirdi Onun haricinde sürekli elini tutuyorum sarılıyorum 1015 dakika sonradan baştan denedim ve bu sefer de birazcık kendini çekti fakat küçük bir öpücüğe izin verdi Daha Sonra da istemediğini söyledi Ben de eğer kendisini hazır hissetmiyorsa böyle şeylere gerek olmadığını belirttim fakat içim içimi yiyor efendiler her günümü beraber geçirdiğim 23 haftalık kız arkadaşımın böyle davranması tuhafıma gidiyor Beni sevmediğini düşünüyorum ve bu ilişkinin sonunda üzülen taraf elde etmek da istemiyorum çünkü ben doğrusu değer veriyorum ve ağır ağır sevdiğimi hissediyorum Lakin bu durumdan dolayı ayrılmayı bile düşünüyorum Yardımlarınızı bekliyorum

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt