Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benİ Sevgİlİ DeĞİlya SevdİĞİm Kiz De Arkadaş GÖrÜyo !!

Benİ Sevgİlİ DeĞİlya SevdİĞİm Kiz De Arkadaş GÖrÜyo !!

Similar threads

Arkadaşlar ilkokulda 7 Sınıfta kıza aşık oldum 8 de böylece geçti seviyordum ama söyleyemedim 7 de cıktıgı biri vardı birazcık da ondan istemedim 7 nin yazında ayrıldılar 8 dede redderder utanır yüzüne bakamam onu kaybederim diye söylemedim Mezuniyette gözlerimi ondan alamıyordum cok güzeldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ben Sedef Dİye Bİr Kizla 2 Ay Çiktim Onunla Çikarken Onu SevdİĞİmİ Sanmiyordum Belkİde Kendİme İtİraf Edemİyordum Her BuluŞmamizda Fazla Anlamsiz Yere TartiŞiyorduk Ve Ben Ona Fazla Anlamsiz Nazlar Yapiyorduk Ve Ben Cok Anlamsiz Yere Ondan Ayriliyordum Ama O Daima Benİm Saniyordum Ona Fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
merhaba arkadaşlar ben forumda açılan konulara hep bi açıklama yapardım bi tedavi arardım fakat kendi derdime bi türlü bi tedavi bulamadımbugün olayları taa bitmiş anlatıcamnerden nereye işte ne yapmam gerektiğine karar vericem vede ben onla facede tanıştımresimlerini gördüğümde fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
benim bi arkadaşım var(kız)onunla yaklaşık 1012 senedir arkadaşız biz taşınınca 5 sene değin farklı kaldık sonra bu yaz msn mi bulmuş bir şekildeben küçükken de kıza karşısında bişeyler hissediyodum ama çocukça bişey olduğunu sanıyodum lakin msn de görüce aniden o duygularım her yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Başlık açıklayıcı olmadıysa editleyin lütfen Arkadaşlar 1 kız vardı fazla tripli bir kız fakat sevdiğimden nedeniyle hep çekiyordum nazını tribini,lakin bir ara ağız dalaşı ettik ağır şeyler dedik bribirimize küstük daha sonra özür diledim ama görüşmiyelim bir mdüdet dedi,eyv dedim geçtimAma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt