Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni seviyor mu bilmiyorum, soramıyorum

Beni seviyor mu bilmiyorum, soramıyorum
0
151

Similar threads

Arkadaşlar bir kızla çıkıyordum 2 senedir ayrildik O Acilen diğer biriyle çıkıyor Msnde Ona Dost Gibi davranıyorum bana sevindimi seni seviyorum fakat arkadaş olarak falan diyor Ben fazla seviyorum Ama onun beni hayla Seviyormu BİLMİYORUM ama sordugumda hayir diyor okulda bana falan Bakıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arkadaşlar 2 Aydır çıktığım kızı Bir gece denemek istedim zaten kesintisiz fena davranıyodu bana buluştuğumuzda uzaktan duruyodu bende moralim bozuktu ona seni bundan böyle sevmiyorum kendinden soğuttun yaptıklarınla dedim oda ne diyosun gökhan dedi bende duydun işte soğudum bundan böyle senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
sevdiğim kızı görmem için vakit 11 ay kıza o vakit açılabilirim ast çağırttıgımda gelirse okulunu biliyorum fakat gidemiyorum tersler diye korkuyorum nikah vardı kızda oradaydı dans teklifi ettim ( annesinin yanında) utanmıstır dediler çok üzüldüm arkadaslarım falan kızı zor kullanarak ikna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
ilk önce herkese selamlama arkadaşlar takriben 2 senedir sevdiğim bir kız var ona gerçekten aşığım seviyorum hiç kimsede bunları hissetmemiştim 2 senedir kıza yaklaşıyorum şuan aram beni kendine fiilen yakın görüyor iyi ve yakın bir arkadaşı olarak buluyor kızla sürekli konuşabiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sevgilimle 1 aylık ilişkm var genllkle Birbirmzi yanlş anlıyrz Beni sevdiğini söylüyor ama Geçmişte 5senelik bir sevdiği olmuş 1 ay dek felan çıkmışlar Şimdi bugn Konuşurken Ben aşık olmaktan korkuyorum kimsenin hayatnı mahfetmeye hakkım değil dedi Ben dedim beni hiçmi sevmiyorsun SEviyorum dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt