Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni seviyor mu ? Yoksa sevmiyor mu ?

Beni seviyor mu ? Yoksa sevmiyor mu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi tereddütteyim Onu çok seviyorum Geçen yıl o da beni seviyordu Lüzum hareketleriyle gerek de göz temasıyla beni sevdiğini hissediyordum Ama derhal her şey değişti O başka sınıfta Benimle akran kardeşiyse bizim sınıfta Kardeşine soruyorum kimi seviyor diye o da sen diyor başkasını da seviyor olabilir diyor Bu yıl sınıfımıza yeni bir kız geldi sınıfımızdaki bir gruba (arkadaş grubu ) katıldı sevdiğim kişiyse onu gördüğü vakit onun grubuna karşısında ilgili olmaya başladı grupla uğraşmaya başladı off ya ne yapacağımı bilmiyorum aslında bana karşısında da az da olsa ilgili göz göze geliyoruz ara sıra beni sevebileceğini düşünüyorum ama kesin değilim beni seviyor mu ? yahut sevmiyor mu ? peki ya sizce ?

Similar threads

iyi günler arkadaslar, adim gökhan 21 yaşındayım cok sevdigim bir kiz var, fakat bir türlü açılamıyorum bu kiz yengemi cok iyi taniyor hatta kac kez onlarin eve geldi ordada gördüm nisan ayinda akrabamin düğününede geldi bu kiz hatta bu kiz hatta ailesiyle bizim masaya oturdular bizimkilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
ya başta derdime müşterek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepsinize defalarca benim 6 aylık bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitti çok şey yaşamıştık çok seviyordum neler yasamamıstık ama ailem çok seviyordu o kızı ve şu an bitti başkasıyla beraberim onun ile de bu ayın 7 sinden beri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba Arkadaslar, ben yurtdisinda yasiyorum ve bu foruma bi akrabamin tavsiyesi ile katildim 1 Ay önce okuldan bi kiz ile tanisdim Kendisi Erkekler ile öyle konusmayi sevmeyen, belkide cekinen bi kiz Her Erkek ile konusmaz yani Ilk aralar benimle de o kadar konusmuyordu, her zaman arkasini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar ilk kez zamanınızı ayırıp okudugunuz için şimdiden fazla teşekkür ederim Şimdi benim 2 yıldır tanıştığım bir kız var ve 1 yıldır seviyorum Onun da bana aleyhinde abes olmadıgından eminim İkimizin karşılıklı arkadaşı var o kız da beni seviyor Zamanında sormuştum bu aramızda bir engel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Öncelikle selamlar Benim 2 aydır görüştüğüm bir kız var Dost çevresinde tanıştık Telefonunu birincil günden aldım Alır almazda mesajlaşmaya başladık Günün 24 saati mesajlaşıyoruz 2 ay baştan başa kesintisiz Ben en sonunda onu sevdiğimi ona söyledim Oysa o olmaz falan dedi Görüşmiyelim 1 hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt