Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni seviyor mu?

Beni seviyor mu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaslar,

ben yurtdisinda yasiyorum ve bu foruma bi akrabamin tavsiyesi ile katildim 1 Ay önce okuldan bi kiz ile tanisdim Kendisi Erkekler ile öyle konusmayi sevmeyen, belkide cekinen bi kiz Her Erkek ile konusmaz yani Ilk aralar benimle de o kadar konusmuyordu, her zaman arkasini dönüp devam yürüyordu Biz ara sıra arkadaslarla okulda Okey fln oynariz, o sevdigim kizi da oyuna davet ettim Ilk sordugumda öyle sicak bakmadi fakat israr ettigimde kabul etti ve bizim masaya oturdu Ona olan hisslerim degismeye baslamisdi Ona asik olmusdum O da bana hep bakiyordu gülümsüyordu ama konusurken azıcık soguk davraniyordu, nasıl olursa olsun untangacligindan Okulda ona bulusma teklifi etmisdim, hemen gelmisdi ama her günkü gibi soguk davraniyordu Sonradan onunla 2 hafta görüsemedik Iki hafta daha sonra onu okula giderken gördüm, bana selamlama verdi fakat anında yüzünü cevirdi ve bi kac adim sonra kendi kendine gülmeye basladi Nedense artik O gün bügündür hepden degisdi Hic yüzüme bile bakmiyor, arkadaslarinla konusuyor ve sanki beni hic tanimamis gibi davraniyor Sizce hedefi ne ? Okula giderken gördügümde her zaman bana gülümseyen, bana ümit veren kiz birdenbire degisdi Cümbür Cemaat ile konusuyor ama bana gelince güya kaciyor Sizce seviyor mu ? Ne yapmaliyim ?
Saygilar Dikte

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt