Beni SevİYoRSun Beni seviyor musun? Hayır şu anda gazete okuyorum! Ne? Beni sevmiyor musun? Ben öyle bir şey demedim! Hayır, dedin! Bak tekrar konuşma öğretiyorum diye kızacaksın… Ne konuşması? Sen şimdiki zaman kullanarak Beni seviyor musun?dedin… Eeeeee, ne olmuş? Şimdiki zaman aramak o anda yapılan işle ilgili zamandır, ben gazete okurken seni nasıl seveyim? Beni gazete okumadığın ya da gazeteni bitirdiğin vakit sevme ihtimalin var mı? Sevmekten kastın ne? Sen adamı çatlatırsın… Çatlamak isteyene ben bir şey yapamam, sevmekten kastın ne onu söyle, çoğu sevme şekli var… Ne gibi? Aşkla hoşlanmak, sevgiyle hoşuna gitmek, mecburen hoşuna gitmek vs vs Gazeteni bitirdikten daha sonra beni aşkla sevme ihtimalin var mı? Nasıl aşkla? Onun da mı çeşitleri var? Tabii, sevgili aşkı, ilahi aşk, karşılıksız aşk… Gazeteni okumayı bitirdiğinde beni sevgili aşkıyla sevme ihtimalin var mı? Bırak bunları da bana su getir! Nasıl su istiyorsun? Basbayağı su… Bizde banal su değil! Canım saçmalama… Ne saçmalaması, önce bir kadeh mı, bir şişe mi, bir maşrapa mı su istiyorsun? Onu söyle… Bana bir kadeh su verir misin? Nasıl kadeh? Ne seslenmek nasıl kadeh? Olur mu canım? Kristal bardak var, adi cam bardak var, plastik kadeh var Bana bir adi sırça kadeh su verir misin? Kasıtlı Olarak yapıyorsun yok mi? Niye kasıtlı olarak yapayım? Deminkinin intikamı bu galiba… Demin ne oldu? Beni seviyor musun ?diye sormuştun ya… ne süre? Az Önce… Henüz ne çağrıda bulunmak? Kaç süre önce anlamına geliyor? ………………… Niye sustun? Düşünüyorum… Ne düşünüyorsun? Evliliğimiz niye bu hale geldi? Ne hali? Yalın hali yok natürel… Niye gelmiş? Senin mizah yeteneğinin olmaması yüzünden… Acilen bana yeteneksiz mi seslenmek istiyorsun? Böylece demedim… Ne dedin ya? Of be yeter! Of be yeteryok mi? Yeter tabii, ne istiyorsun gecenin bu vakti? Bunca takvim evliyiz bana bir defa sevdiğini söylemedin… Söylemek şart mı? Ne yani? Gürültüsüz film oynar gibi hareketlerini mi peşine düşüp takip edeceğim, söylemesen nasıl anlaşılır? Ben senin kocanım, alt ki seni seveceğim… Nasıl yani? Mecbursun diye mi? ………… Yeniden sustun, hep susarsın zaten, diğer taraftan cump yatak… Ne konuşursun, ne bir akıl söylersin… ………… Elaleme bak, dahası sana bak! ………… Nemci! ………… Nemci, nemci diyorum! Babam uyumuş anne, bağırma