iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar uzun bir yazı yazıp sizleri yormak istemiyorumonla bi arkadaşım baştan sona tanıştım ve yeni bi şehre geldigi icin başlarda arkadaştık o beni sürekli arıyordu bi arkadaşa ihtiyacı vardısonra ben birşeyler hissetmeye başladım lakin o seni dost olarak görüyorum dedi lakin bi açık kapı bıraktı sevgili gibi el ele geziyorduk çıkıyor sayılırdık ama küçük tartışmalar çekilmez hale getiriyorduben ilişkiye bir isim kurmak istedigimi söyledigimde o pek bişey istemiyorum gibisinden tersliyordu ve en sonunda ipler koptu ve ayrıldıkbende telefon numarasını silmistim telefondan o arabulucu olan arkadaşımdan numarasını istedim yeniden aradan birazcık zaman geçtikten sonrao ise onla eski arkadaşım kusura bakma numaramı verme dedi diyerek kızın numarasını bana vermedi bende sinirlenerek onla da baglantıyı kopardımkıza ara ara faceden msj yazıyordum kesintisiz en son engellemis mesajı da kapatmıs ona ulasmamı istememis ve 3 aydır üni de kendi bölümünden biriyle birlikte sanırım istediği çevresini kurmuş artık bana ihtiyacı yokfakat ben duygularımı hislerimi yatıştıramıyorum onu hala seviyorum yeni sevgilisiyle cok mtlu olucak lakin onu herşeyden çok seven beni bir kenara fırlatıp attı bir kenaraYorumlarınız benim için paha biçilmez arkadaşlr merak ettiginiz teferruat varsa söyleym yorumunuzu yapın lütfen abes geçmeyin yaş :21