Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni sınamak için mi söyledi ?

Beni sınamak için mi söyledi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba adım can,
bir senedir bir kızdan hoşlanıyorum 2019 aralıkta başladı ilk 5 ay defalarca arkadaş canlısı olmaya çalıştım fakat fazla konuşamadık haziran ayında bir gün sınavda kopya verdim o kopya doğruca en sonunda arkadaş canlısı olduk facede filan 1 hafta konuştuk sonra yaz tatilinde ağustosa kadar yine konuşamadık mesaj atmaya o kadar cesaret edemedim sonra eylülde doğum günümü kutladı ondan sonra o gün bugün daima konuştuk hergün sms face 34 saat konuştuk okulda pek artı konuşamıyoruz fakat samimiyiz yeniden bu akşam faceden mesaj attı konuştu 2 saat sonunda baya güldük eğlendik çıkıyorum dedim çıkıyosan çık keke dedi bundan daha sonra sana kanka diycem bee kanka falan dedi sonradan asdfghjklş falan yazdı yıkıldım resmi olarak fazla fena oldum arkadaşlar destek napıyım vazmıgeçiyim acaba beni denemek içinmi yazdı makarasınamı yazdı sonradan görüşürüz dedim görüşürüz kanka demedi lakin takviye lütfen

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt