Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beni tınlamıyor fakat onu kendime aşık etmem lazım
arkadaşlar yeni bi kızla tanıştım fazla güzel ve aşık oldum galiba benim bu kıza aşık olmamam gerek ben 10 mesaj atıyorum kız 1 tane arada atıyor mesajlarımı tınlamıyor bu kızı kendime aşık etmem gerek ama nasıl?
arkadaşlar ben aşık oldugum bi kızla internette 45 gündür konusuyorum ve kıza nerdeyse bitek seni seviyorum sana aşığım demediğim kaldı alt kıza her dakika azgın biri gibi alttan alttan sıkıştıran mesajlar atmıyorum çok ince mesajlarla ona hissettirdim galiba hatta itiraf etmem için ufaktan...
Bir kız var benden 1 üstteki sınıf Kızla daha önce konuşmuşluğum var lakin bana yüz vermiyor açıkcası Fakat ben bu kıza aşık oldum lütfen yardım edin bu kızı kendime nasıl ayarlayabilirim? Bende yakışıklıyım çevremdekiler söyler (Kız ağır abi tiplerden hoşlanıyor ) LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Merhaba Arkadaşlar,
Ilk Olarak yaşımız 17 ikimizinde
Ben okuldan bir kızı fazla seviyorum ve onu sevdiğimi 4 aydır biliyor ve 4 aydır bir takım tenefüslerde buluşuyoruzAma son 3 haftadır her öğlen arası buluşuyoruzKız benden hoşlanıyor lakin aşık değilArada kendimi aşık gibi hissediyorum...
ILK ÖNCE HERKESE SELAMLAMA ARKADAŞLAR
Hiç bi kız hemen hemen benden hoşlanmıorama ben birine aşık oldum daha dorusu öle sanıorumşimdi size azıcık kendimle ilgili bilgiler ve yaşıdıklarımı sunıyım
180 boyunda 90 kiloda şişmanın tekiyim kahretsin
kızlar benimle hiç takılmıor şuana kadarda...
aşkı sanal ortamda yaşadığım için içimide sanal bi ortama dökeyim dedim
Size hikayemi anlatayım
Ben bundan 2 ay önce bi sohbet kanalında bir kızla tanıştım bi zaman daha sonra ona aşık oldum ve hala telefonda ve bazende msn de görüşüyoruz lakin ne o benim yanıma gelebiliyor nede o benim oraya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.