Beni Unutma filminin vizyon tarihi beni unutma filmi hikayesi konusu oyuncu kadrosu vizyon tarihi hakkında bilgiler burada arkadaşlarım Gün geçmiyor ki türk Sineması'na bir yeni film daha katılmasın Melek'lerim Geçtiğimiz yıllarda değerini yitiren sessizliğe bürünen Türk Sineması bir kaç yıldır yaklaşık olarak canladı nihayet O filmlerden bir yenisi ve gösterim tarihi merakla beklenen Beni Unutma filmi Filmin oyuncu kadrosu varlıklı ve başarılı isimlerden oluşuyor Melek'lerim Beni Unutma oyuncu kadrosu Hatice Aslan'la adı aşk dedikodularına karışan Kenan Ece Mert Fırat, Açelya Köklü Değişiklik Yılhan, Melis Babadağ, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve son yılların başarılı oyuncularından Tuba Ünsal gibi başarılı isimlerden oluşuyor Beni Unutma filminin vizyon tarihi 11 Kasım’da (111111) gösterime girecek Melek'lerim Beni Unutma filmi hikayesi hakkında demin data sahibi değiliz lakin filmin adından da anlaşıldığı gibi acı bir aşk hikayesini anlatıyor 1548649781 1548649781 beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05 beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05