Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Unutma filminin vizyon tarihi

Beni Unutma filminin vizyon tarihi
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beni Unutma filminin vizyon tarihi beni unutma filmi hikayesi konusu oyuncu kadrosu vizyon tarihi hakkında bilgiler burada arkadaşlarım Gün geçmiyor ki türk Sineması'na bir yeni film daha katılmasın Melek'lerim Geçtiğimiz yıllarda değerini yitiren sessizliğe bürünen Türk Sineması bir kaç yıldır yaklaşık olarak canladı nihayet O filmlerden bir yenisi ve gösterim tarihi merakla beklenen Beni Unutma filmi Filmin oyuncu kadrosu varlıklı ve başarılı isimlerden oluşuyor Melek'lerim Beni Unutma oyuncu kadrosu Hatice Aslan'la adı aşk dedikodularına karışan Kenan Ece Mert Fırat, Açelya Köklü Değişiklik Yılhan, Melis Babadağ, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve son yılların başarılı oyuncularından Tuba Ünsal gibi başarılı isimlerden oluşuyor Beni Unutma filminin vizyon tarihi 11 Kasım’da (111111) gösterime girecek Melek'lerim Beni Unutma filmi hikayesi hakkında demin data sahibi değiliz lakin filmin adından da anlaşıldığı gibi acı bir aşk hikayesini anlatıyor 1548649781 1548649781 beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05 beniunutmafilmininvizyontarihi5c4e853a31f05  

Similar threads

Gülünç Bir Aşk Hikayesi Filmi gülünç bir aşk hikayesi, film, filmi, konusu, hikayesi, senaryosu, oyuncu kadrosu, oyuncuları, resimleri, haberleri burada arkadaşlar 18 Kasım'da vizyona girecek olan Gülünç Bir Aşk Hikayesiadlı filminb çekimlerine başlandı bile Melek'lerim 1548653541...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hayırdır Tekin Tolga Çevik yeni sinema filmi hayırdır tekin filmi tolga çevik yeni sineme filmi hayırdır tekin oyuncu kadrosu konusu hikayesi burada arkadaşlar Meşhur Komedyen Cem Yılmaz'ın eniştesi olan ve Cem Yılmaz gibi artist bir komedyen olan Tolga Çevik herkesi ekran başına kitleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Mavi Pansiyon filmi o kadar yakında sinemada! mavi pansiyon filmi mavi pansiyon film hikayesi konusu mavi pansiyon film oyuncuları mavi pansiyon oyuncu kadrosu hakkında bilgiler burada arkadaşlar Gün geçmiyor fakat Türk Sineması'nda bir yeni film daha olmasın Melek'lerim Bizde Yeni Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Warner Bros. 3 Aralık’ta Mortal Kombat filmi için bir duyuru yapmıştı. Bununla beraber stüdyo, filmin haklarını da HBO Max’a verdiğini açıklamıştı. Dün itibariyle de filmin resmi Twitter hesabından çıkış tarihi ve posteri paylaşıldı. Yeni Mortal Kombat filmi için vizyon tarihi belli oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Sony'nin büyük umutlarla hazırlamaya başladığı bir oyun sinematik evreni var. Burada Sony oyun markalarının dizi ve filmlerini izleyeceğiz. Ancak bu evren bir türlü başlayamıyor, sebebi de Uncharted filminin sürekli yönetmensiz kalması. Filmin planlanan vizyon tarihi bu yılın Aralık ayıydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt