Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni Unutma

Beni Unutma
0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir turku duyarsan cok uzaklardan, seni anlatan
Bir şarkı olursam mısralarında, hasret yuklu
Hatırlarsan beni, bir gece vakti yadağında
Ne olur uzulme, sarılma yastığına delicesine
Bilmiş ol ki bende seni duşunuyorum, bir tanem
Seninle paylaşıyorum dakikalarımı, saaatlerimi
Yaşantımın her kesitinde sen varsın, bilmelisin
Cok uzak ta olsan, gormesem de yuzunu
Ne olur beni unutma

firarii

Similar threads

imagesbeniunutma5b0b3680bfe20 Beni Unutma Bir Gun gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma cunku ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni duşunurum Hayal icinde perişan yururum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bana Sadece Kalbini ver ben gerisini hallderim Seninle gulen gozlerim yine seninle ağlasın aşkım Seviyorum your eyes , cunku onlar very niceNeolur birkerecik look at me ,sonra da forget me Kalbim tik tak for you , because I Love you ! Hayat Okadar kısaki Seninle uzatmak icin yaşıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ayrılık sozleri,Yeni ayrılık sozleri Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt