Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni yıka yazarken yakalananlarr...

Beni yıka yazarken yakalananlarr...
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beni yıka yazarken yakalananlarr + Ne yazıyorsun arabama pardon abi ben bir eşşeğimyazacaktım tam + Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! Sakin olur musun lütfen? ayrıca maddi durumunuz iyi keza de pak bakmıyorsunuz malınıza yıkayınız şunu + Sie Işlenmiş abi + Beni yıka ha? Evet abi + Tabii ama yıkarım seni, anam + Ne yazıyorsun arabamın camına?!?!?! Beni yıka + Ulan o kadar düşünceliysen sen yıka + Şiiişşş noluyo len!! Kızma abi ya ne bağırıyorsun! + (Sinirli ama ağırbaşlı olmaya çalışıyor) Bak kardeşim, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor, kendi yaşamını kurmaya çabalıyor, sen niçin böyle yapıyorsun a benim güzel kardeşim?? Yaa bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını bak + ben şimdi o anahtarı alıp Gel ulan buraya !!! (WINNNNefekti verilerekten ortamdan uzaklaşılır!) + Selamın aleyküm Aleyküm selamlama abi + Ne yapıyorsun arabaya?? Ne yazıyosun bakem? Sanane abi ya alla alla senin mi araba benzeri git başımdan! + Evet abicim araba benim (Öfke doymuş bir görüntü fırlatıldı!) Kem küm abicim hani biri görürde yıkar arabanı böylece temizliği bedavaya getirirsin diye şeetmiştim ben ıhmıh!!! + Dağıl ulen gözümün önünden!  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt