Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Bir Melek 1. bölüm dizi özeti

Benim Annem Bir Melek 1. bölüm dizi özeti
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Benim Annem Bir Melek 1 birim dizi özeti BİRİNCİ BÖLÜM 1549264867 1549264867 benimannembirmelek1bolumdiziozeti5c57e7e801c34benimannembirmelek1bolumdiziozeti5c57e7e801c34 http:wwwbenimannembirmelektvpicturesbolum1Metin'in yeni bir kız arkadaşı vardır ve evlenmek istedigi bu kız arkadaşını ailesi ile tanıtmak istemektedir Daha önce de kız arkadaşlarını ailesi ile tanıştırmaya getirmiş oysa annesi Neriman kızları doğduklarına pişman edip kaçırtmıştır Yeniden böyle bir netice ile karşılaşmak istemeyen Metin kardeşi Çetin'den destek ister O Kadar bir plan yapmalıdırlar ancak hem kızı ailesi ile tanıştırmış olsun hem de annesi ile kızı aleyhinde karşıya getirmesin Metin'in aklına ilk gelen kızı Çetin'in evine getirmek ve onları ailesi diye sunmak, eğer annesini soracak olursa uzakta bir yere tatile gittiğini söylemektir, fakat Ece buna güçlü olarak karşısında çıkar “Annem ne yapar eder bizim eve gelir ve işi berbat eder der Bunun üstüne zaman zaman gittikleri bir balık restoranında kız ile buluşmaya karar verirler giderken Metin babası Cahit'e de yalvarıp yakararak annesini oyalamasını ister Cahit için bu dünyanın en şiddet görevidir ve başaramayacağına emindir böylece bir tedavi düşünür ve en iyi çarenin Neriman'ı dışarıda bir yerlere yemeğe götürmek olduğuna karar verir Çetin ve Ece restoranda Metin ve kız arkadaşını beklerlerken Cahit ve Neriman da oraya gelirler Uzun uzun düşünerek yaptıkları plan bir anda facia ile sonuçlanmaya aday ışık halkası gelmiştir fakat herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt