Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Bir Melek 3. bölüm dizi özeti

Benim Annem Bir Melek 3. bölüm dizi özeti
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Benim Annem Bir Melek 3 birim dizi özeti 1549265562 1549265562 benimannembirmelek3bolumdiziozeti5c57ea9e19668benimannembirmelek3bolumdiziozeti5c57ea9e19668 http:wwwbenimannembirmelektvpicturesbolum3Azılı bir hırsız duruşmaya götürülürken kaçmayı başarmış ve en son olarak da Turuncu ailesinin yaşadığı semtte görülmüştür Ailemiz akşam yemeğinde iken televizyondan güvenlik yetkililerinin yaptığı açıklamayı duyarlar Hırsızın tehlikeli olduğu bildirilmekte ve vatandaşların tedbirli olması istenmektedir Bu haber tüm ailede korkuya neden olur Hiçbirinin gözüne uyku girmez sabaha kadar sırası gelmişken Metin’in asker arkadaşı Rıza’nın yolu İstanbul’a düşmüştür Elinde Metin’in adresi vardır Metin annesine eğer o işte iken arkadaşı gelirse ilgilenmesini söyler Azılı hırsız Neriman’ın evine girer ve Neriman da onu oğlunun asker arkadaşı zanneder Oğluna arkadaşını iyi ağırlayacağına dair laf vermiş olan Neriman kendi yöntemleri ile hırsızı ağırlar Böyle bir ilgiye alışkın olmayan hırsız neye uğradığını şaşırmıştır Neriman’ın sürekli ona yemek yemek yedirmesi, bişeyler içirmesi, yıkayıp paklaması, yeni giysiler giydirmesi ile perişan olan hırsız ne yapacağını bilemez haldedir Akşam olup da Metin eve dönünce bomba patlar  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt