Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Bir Melek 7. bölüm dizi özeti

Benim Annem Bir Melek 7. bölüm dizi özeti
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim Annem Bir Melek 7 birim dizi özeti YEDİNCİ BÖLÜM 1549265540 1549265540 benimannembirmelek7bolumdiziozeti5c57ea88d220ebenimannembirmelek7bolumdiziozeti5c57ea88d220e http:wwwbenimannembirmelektvpicturesbolum7ANNELER GÜNÜ Anneler günü gelmektedir Cümbür Cemaat Neriman’a ne alacaklarını düşünmektedir giderken Çetin bir arkadaşına bankadan aldığı yüklü bir kredi için kefil olmuş, arkadaşı o kredi ile bir otobüs almıştır, fakat daha ilk seferde arkadaşı büyük bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştır Bundan Böyle çalışamayacağı için ve otobüs de hurda haline geldiği için kredi borcu Çetin’in üstüne kalmıştır Çetin bu haberi, üzülmesinler diye, herkesten saklar Sadece Metin’e anlatır ve alt Metin de herkese Çetin’in bu kötü haberi üzülmesin diye kendisinden saklaması Ece’yi fazla duygulandırır yardım etmek ister ve eski arkadaşlarından birini arayarak bir meslek ister Tam ona göre bir iş vardır ama Moskova’da çalışması gerekmektedir Alacağı para Çetin’in kredi borcunu karşılayacağı için hemen kabul eder Çetin’e ve aileye de artık mesleğini gerçekleştirmek istediğini, birazcık Neriman’dan uzak kalmak istediğini söyler Neriman önce fazla sinirlenir ama Ece’nin sakladığı hakiki duygularını öğrenince duygusallaşır Ona gurbet ellerde görmek için kendisinin de onunla Moskova’ya gideceğini söyler Ama orada Ece’nin çalışacağı yerde cümbür cemaat İngilizce konuşmaktadır Neriman kimse ile anlaşamayacak ve büyük zorluk çekecektir Neriman hemencecik kolları sıvar ve İngilizce öğrenmek için çalışmaya başlar Nalan ona İngilizce öğretecektir Nalan öğretmen, Neriman da öğrenci olunca  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,910Kullanıcılar
tonymSon üye
Üst Alt