Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim Annem Bir Melek 8. bölüm dizi özeti

Benim Annem Bir Melek 8. bölüm dizi özeti
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim Annem Bir Melek 8 birim dizi özeti SEKİZİNCİ BIRIM Cahit ve Neriman televizyonda izledikleri bir kadın proğramında tartışan karı koca yüzünden kötü halde kapışırlar Cahit kocadan taraftır Neriman kadından Kavgaları büyüyünce Cahit kapıyı çarpıp Çetin ve Ece’nin evine gider bir daha dönmeyecektir Neriman’a O sırada Çetin ve Ece’nin evinde de kavga vardır ve Ece sinirlenip kapıyı çarparak çıkar ve Neriman’ın evine gider Metin ve Nalan da Nalan’ın börekleri sebebiyle birbirlerine girerler, ve Metin Çetin’in evine Nalan Neriman’ın evine gider Hatta Berke ve Sinem bile kavga ederler ve Sinem kadınların yanına Berke erkeklerin yanında gider Bundan Böyle iki daire harem ve selamlık gibi olmuştur İki taraf da hayatlarından çok mutlu imiş gibi davranırlar, hatta karşısında tarafı kıskandırmak, pişman etmek için bir sürü numaralar tezğahlarlar İki daire arasında harikulade bir kıskandırma yarışı başlar Ama olay biraz uzayınca herkesin eşi burnunda tütmeye başlar Hatta eşlerinin en kötü taraflarını bile özlerler Hepsi eski hallerine dönebilmek için yanıp tutuşmaktadırlar ama inatlaşmayı öyle ileri götürmüşlerdir ama geri dönemezler bir türlü Peki bu koşul nasıl çözülecektir? Pazar akşamı bunu daima birlikte göreceğiz  

858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt