benim annem bir melek dizi karekterleri benim annem bir melek çaycı benim annem bir melek para para ecenin hakiki adı berivan berivan video 1549269151 1549269151 benimannembirmelekdizikarekterleri5c57f8a53a47fbenimannembirmelekdizikarekterleri5c57f8a53a47f http:wwwbenimannembirmelektvpicturescahitturuncuCahit TURUNCU (Tarık Ünlüoğlu) 60 lı yaşlarda…Şöförlükten emekli Çocuklarının şöför olmasını istememiş ve ufak oğlunda bunu başarmış oysa büyük oğlu Metin baba mesleğini devam ettirmiş Metin'e babadan kalma dolmuşu satıp yeni model bir dolmuş aldığı için defalarca birazcık kızgındır Hareketsiz bir adam Bütün gün yaptığı televizyonun karşı oturup zap yaparak vakit öldürmek Midesine fazla düşkün Tüm gün evde oturup kesintisiz karısının pişiridklerini yer Evliliğin, bayan egemenliğinde bir kurum olduğuna inanır Onun gibi boğazına düşkün olan büyük oğlu Metin ile benzer evde yaşadıkları için aralıksız takışırlar Cahit'in bir günü tıpkı şöyle geçer: Sabah kahvaltı eder Sonra televizyonun karşısına yayılır ve bütün gün zap yapar arada bir şeyler bulup karısı ile didişir Gününün yarısını kendi evinde yarısını oğlunun evinde geçirir Torununa gelinine takılır Yemek Yemek saatlerini hiç atlamaz Yemek Yemek saatleri dışarıda da yemege değin dayanabilmek için karısına abur cubur hazırlatır Koyu bir Galatasaray taraftarıdır ve takımına laf söyletmez