benim annem bir melek dizi künye minik kadınlar melodika notaları benim annem hoş annem melodika notaları benim güzel 1549265524 1549265524 benimannembirmelekdizikunye5c57ea782efd6benimannembirmelekdizikunye5c57ea782efd6 http:wwwbenimannembirmelektvpictureskunyeYapımcı: Necati Akpınar Yönetmen: Hakan Algül Devamlılık: Vasıf Küçükoruç Uygulayıcı yapımcı: Elif Yakarçelik Genel Koordinatör: Derya Yaruç Görüş Yönetmeni: Mustafa Kuşçu Sanat Yönetmeni: Mete Yılmaz Set dekaratörü: Yaprak Çika Aksesuar Sorumlusu: Çiğdem Çoroğlu Makyöz: Suzan Kardeş Editör: Mustafa Gökçen Müzik: Targan Türge Yönetmen Yardımcıları: Meltem Bozoflu, Merih Ertaş, Hakan Sağlık Üretim Ekibi: Neslihan Ozan, Ahmet Tumba, Ergun Yüksek, Aytaç Yüksek jenerik ProtoJenerik Müziği: Targan Türge, Umut Kaya Kostüm: Şengül Nançın Kostüm Asistanı: Sezgin GündeşAsu Kızılırmak Teknik Üretim: İmaj 1Kameraman: Alper Arslan 2Kameraman: Altuğ Güngör 3Kameraman: Eray Babürşah Kamera sistanları: Akın Şahin, Cem Hasköylü, Doğan Batman Post Prodüksiyon: Didem Köymen Kurgu Tezgâhtar: Devin Aylin Komar Miksaj: Hasan Şakacı Işık: Tan Film Işık tasarım: İbrahim Özkarpat Işık Asistanı: Sinan Karakuşses, Melodika Ses teknisyeni: Ahmet Teoman Toktaş Boom Operatörleri: Burak Ekil, Seçkin Kaçdağ Ses Asistanı: Deniz Türeyen Makyöz: Leman Aktaş Set: Mehmet Saçalık Set Fotoğrafçıs: Aytekin BKM Medya İlişkiler: Selma Semiz BKM Medya İlişkiler Tezgâhtar:ı Dilay Kant BKM Üretim (Büro): İlkay Kant, Serpil Pekkan, Mücahit Müftüoğlu BKM Grafik Tasarım: Emre Erdem, Gence Arslan BKM Parasal İşler: İsmail Diktaş, Gürhan Ertan, Aydan Taş Muhasebe: Aynur BKM Depo Sorumlusu: Yadigar Sevinçer Dekor Tatbik: Recep Özipek, Nihat Demir Yayla Güvenlik: Maksut Katırcıulaşım, Hasan Yılmaz, Hıdır Karakaya Halil İbrahim Tüfekçi