Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Canım Annem şarkısı

Benim Annem Canım Annem şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
benim annem güzel annem şarkı sözü

Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem hoş annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine

Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En hoş yerindesin

Benim annem hoş annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle tekrar *

Similar threads

Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yeniden Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin Benim annem güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
canım Annem Küçücükken başucumda bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca beni okşar severdin Benim annem hoş annem beni al kollarına Kucağında okşa beni yine ninniler söyle Bugün hala kulağımda çınlıyor tatlı sesin Benim annem hoş annem kalbimin neşesisin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Anneler Günü Şarkı Sözleri Annemiz Güneşin alası fazla Her evin çilesi fazla Analar çeker yükü Kimsenin bilesi değil Gelin çiçek derelim Yollarına serelim Sevgi doymuş türkülerle Annemize verelim Anamız başımızda Her öğün aşımızda Ananın emeği var Her iyi işimizde Gelin çiçek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Benim Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem hoş annem Beni al kollarına Kucağında okşa beni Ninniler söyle bana Bu gün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Hoş annem kalbimin sen En büyük neşesisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
benim annem guzel annem şarkı sozu Kucucukken başucumda Bana ninni soylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin Benim annem guzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler soyle yine Bugun hala kulağımda Cınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt