Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim bu meslek olmayacak gibi lakin küçücük da olsa umudum var gibi...

Benim bu meslek olmayacak gibi lakin küçücük da olsa umudum var gibi...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar elimizde şu anda bir hatun birey var Kıza resmen aşık oldum oysa durumlar biraz girift Geçen sene 3 günlük bir ilişkisi olmuş gibi birşey olmuş (bunu başkalarından öğrendim emrindeki) Bu dallama 3 gün sonradan ben yapamayacağım falan demiş kıza Gidip ağzını burnunu kırasım var bu insanın ama neyse Kızın da babası ölüm etmiş 2 yaşındayken Acaba çok artı beklenti içinde oldu da çocuk kaldıramadı bu yüzden mi bıraktı o kısım da benim içimi kemiren başka bir konu Kızla muhabbetim var ancak hani önemli anlamda bir konuşmamız da çok olmadı aslına bakarsanız Arkadaş ortamında 2 kere dışarı çıktığımızda konuşabildik sadece Onun dışarıya her gün günaydın falan diyoruz birbirimize ve konuşurken gayet sıcakkanlı bir şekilde cevap veriyor oysa çoğunlukla çok fazla yalnız takılan bir kız Bu geçen seneki yaşadığı olumsuzluklar şayet de onu bu ayla getirdi depresyonda gibi, bilmiyorum fakat ne yapabilirim nasıl takviye alabilirim? Muavin olursanız fiilen çok sevinirim çünkü önemli anlamda yardıma ihtiyacım var ve hayatımdaki ilk birey olacak eğer olursa o sebeple de azıcık nasıl davranacağımı böylece bilemiyorum doğrusu şu durumda Dipnot: Kızın da ilk kere bu geçen seneki ilişkisi olmuş ama hani birşey de olmamış yani bezginlik o kadar de yaratmıyorum en azından kendi açımdan

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt