Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

benim gibi düşünen kimse yokmu?

benim gibi düşünen kimse yokmu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
uzun bir yazı, üşengeçler hiç okumasın

bu yazıyı okuduktan sonra ateist veya deist görebilirsiniz ama değilim
müslümanım ve ibadetlerimi eksik etmeden yapıyorum (yapıyodum)

şimdi başlıkta yazdığım şeye gelelim frmtr de çoğunuz geniş düşünemiyorsunuz bir önceki konumda çoğu kullanıcı 'allah herşeyi bilir, yanlış yapmaz, adaletlidir' yazdınız şimdi bir konuya girelim

Zumer suresi 53 ayet (Günümüz türkçesiyle) Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin Allah bütün günahları affeder Doğrusu O, çok bağışlayıcı, engin merhamet sahibidir

Nisa Suresi 48 ayet (Günümüz türkçesiyle) Allah şirk hariç, bütün günahları, istediği kimselerden affeder

Şimdi benim uzun uzun açıklamama gerek yok, sizde anlamışsınızdır Burada bir çelişki var Allah 'TÜM' günahları affeder Allah şirk 'HARİÇ' tüm günahları affeder

Yazıyı yazmadan önce aklımda çok böyle çelişkiler takılmışlıklar vardı ama yazı çok uzun oldu Eğer inanmıyorsanız yine düzenleyip yine yazarım yazıyı

Sonuç olarak çoğunuz sadece ayete bağlı kalıyorsunuz Allahın herşeyi doğru çelişki yok, %100 adalet tarzında düşünüyorsunuz

Bu şeyler benim aylardır aklımda ama sizin dediğiniz gibi, Allah herşeyi bilir, yanlış yoktur deyip deyip geçiştirdim Ama artık yazma zamanımın geldiğini düşünüyorum

Gerçek göz ile gözüküyorsa niye yanlışı bile bile ibadet edelim?

Saçma saçma yorumlar atmayın lütfen

okuduğunuz için teşekkürler

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt