iltasyazilim
FD Üye
Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlanan Benim Hala Umudum Var dizisi epeyce alaka gördü beğeniyle izlenen dizinin başrollerinde Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız oynuyor
Benim Hala Umudum Var dizi konusu
Benim Hala Umudum Var dizisinde İstanbul'un gösterişsiz semtlerinden birinde , annesi , kız kardeşi , üvey babası ve üvey kardeşleri ile birlikte yaşayan, 23 yaşındaki Umut ‘un hikayesi anlatılıyorOzan ve Hakan ile yolları birleşen Umut ’un hayatı o güne dek yalnızca tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca her tarafta ayağa değişecek
ALT :wwwlarcomupluploadsbenimhalaumudumvar59536benimhalaumudumvar59536ALT *
Benim Hala Umudum Var dizi konusu
Benim Hala Umudum Var dizisinde İstanbul'un gösterişsiz semtlerinden birinde , annesi , kız kardeşi , üvey babası ve üvey kardeşleri ile birlikte yaşayan, 23 yaşındaki Umut ‘un hikayesi anlatılıyorOzan ve Hakan ile yolları birleşen Umut ’un hayatı o güne dek yalnızca tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca her tarafta ayağa değişecek
ALT :wwwlarcomupluploadsbenimhalaumudumvar59536benimhalaumudumvar59536ALT *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.